Καλογρίτσας κατά ΝΔ-ΚΙΝΑΛ για Προανακριτική: «Η διαδικασία εξελίσσεται σε φιάσκο – παρωδία»

Εξώδικο Καλογρίτσα στην Προανακριτική: Ζητά την εξέταση της οικογένειας  Χούρι – Arouraios.gr – Ειδήσεις

Εξώδικο στην Προανακριτική Επιτροπή απέστειλε ο Χρήστος Καλαγρίτσας βάλλοντας ευθέως κατά ΝΔ και ΚΙΝΑΛ. Ο πρώην εργολάβος επισημαίνει μάλιστα με νόημα πως «η κοινοβουλευτική διαδικασία εξελίσσεται σε φιάσκο – παρωδία».

Ζητά μάλιστα να πληροφορηθεί «τα κίνητρα και τους λόγους» που οδήγησαν την Επιτροπή να αποκλείσει από τη λίστα μαρτύρων τα μέλη της οικογένειας Χούρυ, Σάμερ και Φουάντ, οι οποίοι είναι οι ιδιοκτήτες του λιβανέζικου κατασκευαστικού κολοσσού, CCC.

Παραθέτει δε e-mail του Φουάντ Χούρυ με αναφορές στον «Λευκό Οίκο» και στην «White Porscha», ρωτώντας σε ειρωνικό τόνο τα μέλη της Προανακριτικής: «Αν δεν κληθεί ο αποστολέας του εν λόγω ηλεκτρονικού μηνύματος, {…} από ποιον άραγε αναμένει η Επιτροπή σας να αποσαφηνίσει τα κομβικά σημεία, τα οποία έχουν πολιτικό “ειδικό βάρος” και παραπέμπουν σε πολιτικά πρόσωπα;».

Μάλιστα, προσθέτει: «Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι, αυτή η παράλειψη είναι τόσο προκλητική, ώστε γεννώνται ευλόγως σκέψεις σχετικά με το ποια ήταν τα κίνητρα και οι λόγοι που υποκίνησαν την εκδήλωση αυτής».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*