Ιράν: Αξιωματικός των «Φρουρών της Επανάστασης» νεκρός από επιδρομή του Ισραήλ στη Συρία. Λόγος για αντίμετρα — Ρωσία: Ηθοποιός έκοψε τις φλέβες του στη διάρκεια θεατρικής παράστασης

Αξιωματικός των «Φρουρών της Επανάστασης» του Ιράν σκοτώθηκε σήμερα το πρωί, κατά την διάρκεια της ισραηλινής επιδρομής στην Δαμασκό

Αξιωματικός των «Φρουρών της Επανάστασης» του Ιράν σκοτώθηκε σήμερα το πρωί, κατά την διάρκεια της ισραηλινής επιδρομής στην Δαμασκό, ανακοίνωσε το επίσημο πρακτορείο του στρατιωτικού σώματος.

Πρόκειται για τον Μιλάντ Χαϊντάρι, έναν από τους αξιωματικούς και στρατιωτικούς συμβούλους των Φρουρών στην Συρία, όπως μετέδωσε το Sepah News, το οποίο διεμήνυσε πως  «αναμφίβολα, το σιωνιστικό καθεστώς θα λάβει απάντηση για το έγκλημα αυτό». 

Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας SANA έκανε λόγο για στοχευμένες πυραυλικές επιθέσεις, κατά την διάρκεια της νύκτας, νοτιοδυτικά της συριακής πρωτεύουσας.

Είναι η δεύτερη ισραηλινή επιδρομή στην περιοχή της Δαμασκού σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών, έπειτα από την επιδρομή κατά την οποία τραυματίσθηκαν δύο Σύροι στρατιώτες την νύκτα της Τετάρτης προς την Πέμπτη κοντά στην συριακή πρωτεύουσα.

Τις επιθέσεις καταδίκασε ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ Νάσερ Κανάνι.

Το Ισραήλ έχει πραγματοποιήσει έξι αεροπορικές επιδρομές στην Συρία αυτόν τον μήνα, στοχεύοντας δύο φορές το αεροδρόμιο του Χαλεπίου, πόλη της βόρειας Συρίας όπου οι φιλοϊρανικές οργανώσεις έχουν μεγάλη επιρροή.

 

Ρωσία: Ηθοποιός έκοψε τις φλέβες του στη διάρκεια θεατρικής παράστασηςΡωσία: Ηθοποιός έκοψε τις φλέβες του στη διάρκεια θεατρικής παράστασης

Έπειτα από την απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή του, ο Σουβάλοφ διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση

Αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα ήρθαν οι θεατές μίας παράστασης στο θέατρο UlanUde στη Ρωσία, όταν ο ηθοποιός Αρτούρ Σουβάλοφ έκοψε τις φλέβες του ενώ βρισκόταν πάνω στην σκηνή. Η κίνησή του έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας αφού, όπως είπε ο ίδιος, η διοίκηση του θεάτρου τον καταπιέζει και απέλυσε την σύζυγό του.

«Όλους τους τελευταίους μήνες προσπαθούν να με απολύσουν, να με εξευτελίσουν, να μου στερήσουν τη δουλειά μου και τον μισθό μου. Σήμερα απέλυσαν τη σύζυγό μου. Δεν μπορώ να το ανεχτώ άλλο αυτό. Δεν έχω άλλη δύναμη και άλλες επιλογές.

Παρακαλώ συγχωρέστε με. Έχω κουραστεί. Δεν έχω άλλη επιλογή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρώσος ηθοποιός. «Είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου» είπε, προτού κόψει τις φλέβες του.

«Θέλω να πω ένα πράγμα ακόμα: Βιάτσεσλαβ Μιχαΐλοβιτς Ντιατσένκο (καλλιτεχνικός διευθυντής) και Νατάλια Νικολάεβνα Σβετοζάροβα (διευθύντρια του θεάτρου), αυτοί είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου», δήλωσε ο Αρτούρ Σουβάλοφ, μπροστά στο φρικαρισμένο κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός δίνει μάχη και με τον καρκίνο. Έπειτα από την απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή του, ο Σουβάλοφ διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Τις ανατριχιαστικές στιγμές κατέγραψαν σε βίντεο άτομα από το κοινό:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*