Η 21χρονη αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής που έγινε viral με ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο από τη Beyoncé

Εξωπραγματική ακρίβεια: Πήρε 9,975 από τους κριτές και η περφόρμανς έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα στα επόμενα λεπτά.

Μόλις ολοκλήρωσε το πρόγραμμά της η 21χρονη Νία Ντένις (Nia Dennis) στο έδαφος το χειροκρότημα σκέπασε τα πάντα. Ήταν άψογη. Μοναδική. Φανταστική. Η Νία είναι μέλος της αγωνιστικής ομάδας του UCLA και νίκησε το πανεπιστίμιο της Utah με τεράστια ευκολία και χάρη, ενώ δεν παρέλειψε να εντάξει στο μουσικό κομμάτι της περφόρμανς της το αγαπημένο της κομμάτι της Beyoncé.

Τα επόμενα λεπτά η εικόνα της είχε κάνει τον γύρο του κόσμου. «Είναι σουρεαλιστικό, σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ» απάντησε στα σχόλια θαυμασμού που είχαν κατακλύσει τα σόσιαλ μίντια της.

Η κολεγιακή γυμναστική είναι ένας διαφορετικός κόσμος από τον πρωταθλητισμό. Οι αθλήτριες κερδίζουν πλήρεις αθλητικές υποτροφίες, αρκεί να μην έχουν λάβει ποτέ χρηματικά έπαθλα καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας τους. Αγωνίζονται για το εκπαιδευτικό τους ίδρυμα σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, η οποία λίγη με το εθνικό κολεγιακό πρωτάθλημα.

Διατηρείται το παλιό σύστημα βαθμολόγησης του 10 και ως αποτέλεσμα, οι απαιτήσεις όσον αφορά το βαθμό δυσκολίας είναι πολύ χαμηλότερες και η έμφαση στην εκτέλεση είναι μεγαλύτερη.

Παράλληλα, δίνεται προτεραιότητα στα ομαδικά επιτεύγματα έναντι των ατομικών και η ατμόσφαιρα στους αγώνες είναι σχεδόν εορταστική, με τις αθλήτριες και τους θεατές συχνά να μιμούνται τη χορογραφία της αθλήτριας που αγωνίζεται.

Δείτε το πρόγραμμά της, το οποίο είναι απλά φανταστικό:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*