Η καμπάνια του Προμηθέα για τα διαρκείας: «Μοιραζόμαστε τη φωτιά, δυναμώνουμε τη φλόγα» * Παναθηναϊκός: Έκλεισε ο Γκουντάιτις στους πράσινους

Η καμπάνια του Προμηθέα για τα διαρκείας: «Μοιραζόμαστε τη φωτιά, δυναμώνουμε τη φλόγα»

Η ΚΑΕ Προμηθέας ενημέρωσε επισήμως για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Προμηθέας Πατρών ανακοίνωσε τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, τις ανανεώσεις και τα προνόμια των κατόχων τους.

Η ανακοίνωση των Πατρινών

Σύμφωνα με την μυθολογία, ο Τιτάνας Προμηθέας μοιράστηκε με τους ανθρώπους το «θεϊκό» αγαθό της φωτιάς και από τότε το όνομα του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της. Συμβολίζουν από κοινού την μεταλαμπάδευση της γνώσης, της δύναμης, της ελπίδας, της δημιουργίας και του πάθους.

Έννοιες που εξακολουθεί να πρεσβεύει ο σύγχρονος Προμηθέας, η ομάδα μπάσκετ της Πάτρας, και που τις μοιράζεται με τους δικούς του ανθρώπους, τους φιλάθλους του! Σας καλούμε λοιπόν να προμηθευτείτε το δικό σας εισιτήριο διαρκείας του Προμηθέα για την αγωνιστική περίοδο 2022/23, να εξασφαλίσετε θέση στην κερκίδα του «Δ. Τόφαλος» και να είστε όχι απλά μάρτυρες, αλλά πρωταγωνιστές στις νέες μεγάλες στιγμές της ομάδας μας.

Από σήμερα, Δευτέρα 18 Ιουλίου, και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, μέχρι 6 Αυγούστου, οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας του Προμηθέα θα μπορούν να ανανεώσουν τις κάρτες τους με έκπτωση έως και 35% σε σχέση με τις περσινές τιμές. Παράλληλα, όποιος ανανεώνει το εισιτήριό του θα έχει το δικαίωμα να προμηθευτεί ένα ακόμα διαρκείας για κάποιον φίλο ή συγγενή του στην ίδια τιμή! Ακολούθως, από τις 8 Αυγούστου θα ξεκινήσει η διάθεση των καρτών διαρκείας προς όλους, με έκπτωση πάνω από 20% συγκριτικά με τις περσινές τιμές.

Η ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από το Promitheas Park (Γερασίμου Σκλάβου 4, Καστελλόκαμπος) Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 18:00 και τα Σάββατα 10:00 με 14:00 και στη συνέχεια, όταν ξεκινήσει η διάθεσή τους προς όλους θα υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς τους ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας της Ticketmaster.

Ως γνωστόν, οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους επίσημους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα σε Basket League (κανονική περίοδο και play-off), 7DAYS ΕuroCup (όπου θα γίνουν 9 αγώνες κατ’ ελάχιστον στη φάση των ομίλων καθώς και σε περίπτωση πρόκρισης τους αγώνες των επόμενων φάσεων) και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και τα επίσημα φιλικά που ο Προμηθέας δίνει κατά την προετοιμασία του. Επιπλέον θα επωφελούνται και με ειδικά προνόμια, όπως εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και, φυσικά, στα προϊόντα που πωλούνται στην μπουτίκ της ομάδας.

προμη

Προτεραιότητα στην οικογένεια

Η ΚΑΕ Προμηθέας θεωρεί την οικογένεια βασικό πυλώνα της ελληνικής κοινωνίας και την καλεί και τη νέα χρονιά, ώστε να υπάρχουν ακόμα περισσότερες οικογένειες στο γήπεδο. Επίλεξε τώρα τη θέση για εσένα και την οικογένειά σου και εκμεταλλεύσου τα οικογενειακά εκπτωτικά πακέτα. Ισχύουν ειδικές οικογενειακές εκπτώσεις για τα εισιτήρια διαρκείας στα διαζώματα Ο και Τ.

Απαραίτητο δικαιολογητικό: Φωτοτυπία βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης.

*Η έκπτωση ισχύει για παιδιά και εφήβους έως 16 ετών.

Δίπλα στους νέους και τις κοινωνικές ομάδες

Η ΚΑΕ Προμηθέας βρίσκεται πάντα κοντά σε όλες τις κοινωνικές ομάδες προσφέροντας και φέτος προνομιακές τιμές εισιτηρίων διαρκείας για να βρεθούν όλοι στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας.

Φοιτητές
Οι φοιτητές μπορούν να προμηθευτούν τα φοιτητικά εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία της φοιτητικής ταυτότητας σε ισχύ ή τη βεβαίωση σπουδών και την ταυτότητά τους.

Άνεργοι

Οι άνεργοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία της εν ισχύ βεβαίωσης ανεργίας.
• Πολύτεκνοι
Οι πολύτεκνοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης.
• ΑΜΕΑ
Τα ΑΜΕΑ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία βεβαίωσης του ΚΕ.Π.Α.

Πιστωτικές διευκολύνσεις

Για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες(εκτός από American Express) έως και 6 άτοκες δόσεις.
Οδηγίες για αγορά εισιτηρίων διαρκείας
Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητος ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου, καθώς και ορισμένα στοιχεία επικοινωνίας.

Ειδικοί όροι καρτών διαρκείας
•Οι κάρτες διαρκείας βάσει του νόμου είναι αυστηρά προσωπικές, δεν μεταβιβάζονται και κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει μόνο μία (1) στην κατοχή του.
• Για την είσοδο στον χώρο των κερκίδων του Π.Ε.Α.Κ. Τόφαλος, είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας διαρκείας από τον κάτοχό της. Ο Προμηθέας Πάτρας διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο κατόχου που δεν φέρει μαζί του την κάρτα.
• Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και η εν γένει εμπορία των καρτών διαρκείας.
• Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, ο κάτοχος οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με το τμήμα εισιτηρίων της ομάδας, η οποία θα προχωρήσει στην ακύρωση της απολεσθείσας κάρτας και στην έκδοση νέας.
• Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας διατηρεί το δικαίωμα να μεταφέρει τον κάτοχο κάθε εισιτηρίου σε οποιαδήποτε θέση του διαζώματος που αναγράφεται στην κάρτα του ή άλλου διαζώματος αντίστοιχης ή παρόμοιας αξίας, σε εκτέλεση των οδηγιών του υγειονομικού πρωτοκόλλου που αφορά στη διεξαγωγή της αντίστοιχης αθλητικής συνάντησης.
• Με την αγορά της κάρτας διαρκείας του Προμηθέα για την νέα χρονιά 2022-23 ο κάτοχός της επιλέγει τη θέση του, εξοφλεί την αξία της κάρτας διαρκείας και λαμβάνει τη σχετική απόδειξη πληρωμής. Η παραλαβή της κάρτας θα γίνει σε δεύτερο χρόνο.

 

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Έκλεισε ο Γκουντάιτις στους πράσινους

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Αρτούρας Γουντάιτις (28, 2μ08) που συμφώνησε σε όλα με το τριφύλλι και θα αποτελέσει τον back-up σέντερ τη νέα αγωνιστική σεζόν στους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και ήρθε σε συμφωνία με Αρτούρας Γουντάιτις (28 χρονών, 2.08 μέτρα), με τον οποίο βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις τις τελευταίες μέρες.

Ο δυναμικός σέντερ θα αποτελέσει την λύση στη θέση “5” πίσω από τον Γιώργο Παπαγιάννη και ένα εργαλείο στα χέρια του Ντέγιαν Ράντονιτς. Το όνομά του βρισκόταν στην λίστα του Παναθηναϊκού εδώ και αρκετό καιρό, όμως προτεραιότητα του τεχνικού των “πράσινων” ήταν αρχικά να καλύψει τις θέσεις στα γκαρντ. Με το έργο αυτό να έχει ολοκληρωθεί, οι πράσινοι επανήλθαν στο θέμα του Γουντάιτις και κινήθηκαν άμεσα και έντονα για την απόκτησή του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, ο Αρτούρας Γκουντάιτις είναι ένα βαρύ κορμί για τη θέση του σέντερ (εντάσσεται στη λογική των old school bigs που αρέσουν στον Ντέγιαν Ράντονιτς), ο οποίος απειλεί σχεδόν αποκλειστικά μέσα από το βαμμένο (το 93.3% των προσπαθειών που πήρε την τελευταία τετραετία ήταν στην καρδιά της ρακέτας), είτε μέσα από το post up είτε ως finisher μέσα από το pick n roll.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ανακοινώσει τις προσθήκες των ΛιΚαλαϊτζάκηΓουόλτερςΓουίλιαμςΆντριους και Γκριγκόνις. Πλέον απομένει η απόκτηση ενός ακόμα ξένου που θα παίξει στο “3” και το “4” και πιθανότατα ενός ακόμα Έλληνα.