Η Γκάγκα ενοχλεί και ο Μητσοτάκης τη θέλει εκτός κυβέρνησης — Η γνωστή Μιράντα Ξαφά! Ζητά να… πεταχτούν στον Καιάδα οι ανεμβολίαστοι!

Μίνα Γκάγκα: Τώρα ένα νέο lockdown θα είναι άδικο - Karvasaras - Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Ενώ της έχουν μεταφέρει την ενόχληση του πρωθυπουργού, η Μίνα Γκάγκα συνεχίζει να εκφράζει ανοικτά τις απόψεις της που είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που έχει το  Μέγαρο Μαξίμου.

Λίγο πριν από την έξοδό της από την κυβέρνηση βρίσκεται η αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι ο πρωθυπουργός εμφανίζεται να αναζητά τον τρόπο που θα της ανοίξει την πόρτα εξόδου από την κυβέρνηση.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εάν μπορούσε – χωρίς να υπάρξει πολιτικό κόστος – θα την  είχε εξαναγκάσει σε παραίτηση,  αφού της χρεώνει ότι σε καθημερινή βάση του δημιουργεί και ένα πρόβλημα.  Αυτό που φαίνεται να τον  έχει ενοχλήσει  ωστόσο περισσότερο,  είναι το γεγονός ότι ενώ οι συνεργάτες του της έχουν μεταφέρει την ενόχληση του πρωθυπουργού, η Μίνα Γκάγκα συνεχίζει να εκφράζει ανοικτά τις απόψεις της που είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που έχει το  Μέγαρο Μαξίμου.

Το γεγονός ότι η αναπληρώτρια υπουργός επιμένει ότι θα πρέπει να επιστρέψουν στις δουλειές τους όσοι γιατροί και νοσηλευτές βρίσκονται σε αναστολή γιατί είναι ανεμβολίαστοι – κάνοντας δυο rapid test- γιατί αλλιώς το ΕΣΥ θα καταρρεύσει  έχει εκνευρίσει ιδιαίτερα το Μέγαρο Μαξίμου. Να θυμίσουμε ότι η Μίνα Γκάγκα   είχε φέρει για πρώτη φορά προς συζήτηση αυτή την πρόταση στο υπουργικό συμβούλιο χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα.

Εν τω μεταξύ και μέσα στο υπουργείο  καθημερινά γίνονται μάχες χαρακωμάτων   ανάμεσα στον Θανάση Πλέυρη και την αναπληρώτρια υπουργό Μίνα Γκάγκα.

Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι οι συνεργάτες του πρωθυπουργού έχουν δώσει στον υπουργό την πλήρη κάλυψη προκειμένου  να «νουθετήσει « την Μίνα Γκάγκα και να την πείσει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να κάνει δημόσιες δηλώσεις για τα προβλήματα του ΕΣΥ.

Πριν  από λίγες μέρες μάλιστα ο υπουργός Υγείας απαντώντας  στην Βουλή  στις αιτιάσεις του  ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε μια σειρά από επιχειρήματα που   όσοι ξέρουν  λένε ότι ο Θανάσης Πλεύρης στην πραγματικότητα απαντούσε στην υφιστάμενη του

Στο Μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζουν ότι η Μίνα Γκάγκα τις περισσότερες φορές λειτουργεί ως γιατρός  με μια συντεχνιακή αντίληψη και όχι ως πολιτικός.

Πάντως η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας αποδεικνύεται πολύ σκληρός παίκτης…

 

Η γνωστή Μιράντα Ξαφά! Ζητά να… πεταχτούν στον Καιάδα οι ανεμβολίαστοι!

Η γνωστή Μιράντα Ξαφά! Ζητά να… πεταχτούν στον Καιάδα οι ανεμβολίαστοι!

Τουλάχιστον η Μιράντα Ξαφά είναι συνεπής στην άγρια νεοφιλελεύθερη οπτική της. Οργή των χρηστών στο Twitter για την πρότασή της να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Σιγκαπούρης.

Η Μιράντα Ξαφά, γνωστή και ως πρωθιέρεια του νεοφιλελευθερισμού, με ανάρτησή της στο Twitter, αναρωτιέται γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν μας κάνει Σιγκαπούρη.

«Η Σιγκαπούρη σταματάει να καλύπτει το κόστος νοσηλείας COVID για τους μη εμβολιασμένους. Εμείς γιατί συνεχίζουμε;», αναρωτιέται η υπέρμαχος της διάλυσης της κοινωνικής ασφάλισης και της περικοπές των συντάξεων σε κάθε ευκαιρία.

Δείτε την ανάρτηση

Η πρότασή της να πεταχτούν στον Καιάδα οι ανεμβολίαστοι και να επιλεγεί το πιο σκληρό τιμωρητικό μέτρο, διατυπώνεται αλλά όχι ακόμα μεγαλοφώνως και από κυβερνητικά στελέχη που είναι υπέρμαχοι της άσκησης ασφυκτικής πίεσης στους ανεμβολίαστους.

Δείτε πώς απάντησαν οι χρήστες του Twitter στην Μιράντα Ξαφά