Η απάτη των “αρίστων” αποκαλύπτεται. Η ομιλία του Αλ. Τσίπρα στο Tae Kwon Do (live)

Τσίπρας: Ο Τσαβούσογλου με είπε υπερβολικά πατριώτη - Πώς να το εκλάβω; | tanea.gr

«7 μήνες κυβέρνηση ΝΔ – Η απάτη των “αρίστων” αποκαλύπτεται» ο τίτλος της σημερινής μεγάλης πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο Tae Kwon Do του Φαλήρου (6.30 μ.μ.)

Την αντεπίθεσή του σημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία απόψε από το κλειστό γήπεδο του Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο με τον Αλέξη Τσίπρα να δίνει τον τόνο στη μεγάλη πολιτική εκδήλωση που διοργανώνεται. «Παίρνουμε το αύριο στα χέρια μας, υπερασπιζόμαστε την κοινωνία» είναι το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να αναδείξει την «απάτη των αρίστων» έπειτα από επτά μήνες διακυβέρνησης της Ν.Δ. παρουσιάζοντας τη «Μαύρη Βίβλο», αλλά και απευθύνοντας πλατύ κάλεσμα για την υπεράσπιση της κοινωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Αυγής», η «Μαύρη Βίβλος» και η αποδόμηση του επταμήνου της κυβέρνησης των «αρίστων» δεν θα γίνει με συνηθισμένο τρόπο. Η εκδήλωση πρόκειται να ανοίξει με την προβολή επτά βίντεο που θα βασίζονται σε επτά κεντρικούς άξονες: διαφθορά, εργασιακά, ασφάλεια, κοινωνικό κράτος, fake news και ο συνολικός απολογισμός της «απάτης των αρίστων».

Αναφερόμενος στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, o Αλέξης Χαρίτσης υπογράμμισε το πρωί του Σαββάτου ότι «θα αναδείξουμε τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη το τελευταίο επτάμηνο. Το τι έκανε σε σχέση με όσα είχε υποσχεθεί», ενώ πρόσθεσε ότι «επίσης θα αναδείξουμε και ποια είναι η δική μας εναλλακτική, αριστερή και προοδευτική πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας». Υπενθύμισε δε, ότι «το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει δεκάδες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα με τη συμμετοχή του προέδρου και πολλών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Βρισκόμαστε σε μία συγκυρία κρίσιμη, με πολλά μέτωπα ανοιχτά και  την κυβέρνηση να έχει ήδη δείξει δείγματα αποτυχίας και διάλυσης. Αν επρόκειτο για μία κυβέρνηση σταθερή και στιβαρή, δεν θα είχαμε σενάρια για πρόωρες εκλογές», δήλωσε χαρακτηριστικά.