Ηχηρό μήνυμα Κοτζιά με αφορμή τις εικόνες χάους στις ΗΠΑ: Στην Αριστερά πρέπει να καταλάβουν ότι… – Αιχμηρή ανάρτηση Ακρίτα για τον Γεωργιάδη

Κοτζιάς: «Από το '11 επί Παπανδρέου ήταν χρήσιμος ο φράχτης» - DailyPost.gr

Ηχηρό μήνυμα Κοτζιά με αφορμή τις εικόνες χάους στις ΗΠΑ: Στην Αριστερά πρέπει να καταλάβουν ότι ζούμε σε περίοδο πόλωσης και ανάγκης συμπαράταξης των προοδευτικών δυνάμεων

Με αφορμή την εισβολή ακροδεξιών οπαδών του ηττημένου και απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ στο καπιτώλιο, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς έκανε μέσω των κοινωνικών δικτύων σχόλιο για τα όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ.

Οι εξελίξεις, όπως τονίζει, “ότι η δημοκρατία απαιτεί πολίτες που υπερασπίζονται τις αξίες και τις αρχές της“, ενώ επισημαίνει ότι καθήκον της Αριστεράς είναι να καταλάβει ότι ζούμε “σε περίοδο πόλωσης, της ανάγκης συμπαραταξης των προοδευτικών δυνάμεων“.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Εξελίξεις σε ΗΠΑ δείχνουν ότι η δημοκρατία απαιτεί πολίτες που υπερασπίζονται τις αξίες και τις αρχές της.

Απαιτεί την υπεράσπισή της.

Ολοι στην αριστερά πρέπει να καταλαβουν: ζούμε σε περίοδο πόλωσης, της ανάγκης συμπαραταξης των προοδευτικών δυνάμεων.

Αυτό είναι το καθήκον μας

η εικόνα προφίλ του Νίκος Κοτζιάς, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο Νίκος Κοτζιάς

Εξελίξεις σε ΗΠΑ δείχνουν ότι η δημοκρατία απαιτεί πολίτες που υπερασπίζονται τις αξίες και τις αρχές της. Απαιτεί την υπεράσπισή της. Ολοι στην αριστερά πρέπει να καταλαβουν: ζούμε σε περίοδο πόλωσης, της ανάγκης συμπαραταξης των προοδευτικών δυνάμεων. Αυτό είναι το καθήκον μας

 

Αιχμηρή ανάρτηση Ακρίτα για τον Γεωργιάδη: Είπε ότι η κυβέρνηση ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ μάς πήρε στο λαιμό της και δεν άνοιξε ρουθούνι αυτή την όμορφη Τριτούλα

Με μία “κοφτερή” ανάρτηση σχολίασε η Έλενα Ακρίτα τη σημερινή κυνική ομολογία του Άδωνι Γεωργιάδη, πρώτα στο ΣΚΑΙ και μετά στο Real, για την απόφαση της κυβέρνησης να μην επιβάλει καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν την γιορτή του Αγίου Δημητρίου.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Έχουμε συνειδητοποιήσει τί είπε σήμερα ο Γεωργιάδης;

Είπε σε απλά ελληνικά (τα δικά του δηλαδή) ότι του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, η κυβέρνηση ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ μάς πήρε στο λαιμό της.

Είπε ότι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ έστειλαν τον κόσμο στις εντατικές και τον θάνατο για να μην τα χαλάσουν με την εκκλησία.

Είπε ότι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ αγνόησε τις εκκλήσεις των λοιμωξιολόγων για να μην θυμώσουν οι παπάδες.

Είπε ότι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ έβαλε την Εκκλησία πάνω από τη ζωή των πολιτών.

Ο τύπος αυτός άδειασε την κυβέρνηση, έβγαλε ψεύτη τον πρωθυπουργό του και δεν άνοιξε ρουθούνι αυτή την όμορφη Τριτούλα».

Έχουμε συνειδητοποιήσει τί είπε σήμερα ο Γεωργιάδης;

Είπε σε απλά ελληνικά (τα δικά του δηλαδή) ότι του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, η κυβερνηση ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ μάς πήρε στο λαιμό της.
Είπε ότι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ έστειλαν τον κόσμο στις εντατικές και τον θάνατο για να μην τα χαλάσουν με την εκκλησία.
Είπε ότι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ αγνόησε τις εκκλήσεις των λοιμωξιολόγων για να μην θυμώσουν οι παπάδες.
Είπε ότι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ έβαλε την Εκκλησία πάνω από τη ζωή των πολιτών.