Ηρακλής: Με νέο πρόσωπο τον Γκάβιν η προπόνηση! * Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κινείται νομικά κατά του Άνταμ Σμιθ * Άρης: Εξαιρετικά αμφίβολο το μέλλον του Κεν Μπράουν

Χωρίς τους Οκερεαφόρ, Γκάρετ, Kαββαδά αλλά με τον Αμερικανό Τζίμι Γκάβιν (1991, 1.91) που αγωνίστηκε φέτος στη Βουλγαρική Τσέρνο Μόρε πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ηρακλή.

Όπως ανέφερε η ενημέρωση της ΚΑΕ Ηρακλής «με δυνατή προπόνηση ξεκίνησε σήμερα το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας της Ομάδας μας ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της ΕΚΟ Basket League. Στόχος της τεχνικής ηγεσίας είναι να παρουσιαστεί έτοιμη σε όλα τα επίπεδα ως τον αγώνα με τον Ιωνικό, που θα γίνει την Κυριακή 1η Μαρτίου και ώρα 17:00.

Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Αμερικανός γκαρντ Τζίμι Γκάβιν (1991, 1.91), που αγωνίστηκε φέτος στη Βουλγαρική Τσέρνο Μόρε, ενώ απουσιάζουν οι Οκερεαφόρ, Γκάρετ, Kαββαδάς. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο με “διπλή” προπόνηση, πρωί κι απόγευμα, ενώ η τεχνική ηγεσία εξετάζει το ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός ακόμη φιλικού αγώνα για καλύτερη προετοιμασία.»

 

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κινείται νομικά κατά του Άνταμ Σμιθ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κινείται νομικά κατά του Άνταμ Σμιθ

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τη FIBA για την αδικαιολόγητη απουσία του Άνταμ Σμιθ από τις προπονήσεις και πλέον περνά στο επόμενο βήμα με τη χρήση του νομικού δικαιώματός της.

Οι επιτελείς του «Δικεφάλου» έκαναν κάθε προσπάθεια για να πείσουν τον Αμερικανό να επιστρέψει, ωστόσο αυτός δεν είναι διατεθειμένος να το κάνει.

Είναι προφανές ότι στον ΠΑΟΚ έχασαν κάθε ελπίδα κι όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ, «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει την FIBA για την συμπεριφορά του αθλητή και την αδικαιολόγητη απουσία του από τις προπονήσεις από την πρώτη στιγμή και πιο συγκεκριμένα από την προηγούμενη Δευτέρα (10/2) και προχωρά πλέον στο επόμενο βήμα. 

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα κινηθεί πλέον νομικά, διασφαλίζοντας κάθε νόμιμο δικαίωμα της για την αδικαιολόγητη απουσία του Smith από τις εκδηλώσεις της ομάδας».

 

Άρης: Εξαιρετικά αμφίβολο το μέλλον του Κεν Μπράουν

Άρης: Εξαιρετικά αμφίβολο το μέλλον του Κεν Μπράουν

Ο Κεν Μπράουν αναμένεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, αλλά το κλίμα είναι ήδη βαρύ για εκείνον στον Άρη.

Ο Κεν Μπράουν αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες αιφνιδίως από τον Άρη και τον άφησε… σύξυλο πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο Αμερικανός ενημέρωσε ότι σήμερα (18/02) θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο το κλίμα είναι ήδη βαρύ για εκείνον.

Η «κίτρινη» ΚΑΕ θα τον καλέσει σε απολογία και το μέλλον του στην ομάδα είναι εξαιρετικά αμφίβολο.