Ηρακλής-Ιωνικός: Αναβλήθηκε το παιχνίδι λόγω κορονοϊού * Παραιτήθηκε η Πρόεδρος της ΚΑΕ Ιωνικός, Χριστίνα Σκέντζιου * Άλλαξε ώρα το Λαμία-Παναθηναϊκός λόγω… μπάσκετ!

Τα τέσσερα κρούσματα κορονοϊού που ανακοίνωσε ο Ιωνικός οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και την ομάδα της Νίκαιας μετά από συμφωνία και των δύο ομάδων.

Το ματς ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ιωνικό που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή (21/11, 17:00) στο Ιβανώφειο για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League ακυρώθηκε λόγω των τεσσάρων κρουσμάτων κορονοϊού που είχε ανακοινώσει η ομάδα της Νίκαιας.

Οι δύο ομάδες συμφώνησαν στο να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση προκειμένου να μην υπάρξει τυχόν εξάπλωση του ιού ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, ενώ ο Ιωνικός είχε ζητήσει από νωρίς αναβολή του αγώνα.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, που ελήφθη κατά την συνεδρίασή της μέσω τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 19 Νοεμβρίου και ώρα 19.00, ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 21.11.2021 και ώρα 17:00 αγώνας, ο οποίος θα διεξάγετο κεκλεισμένων των θυρών μεταξύ των ομάδων του Ηρακλή και του Ιωνικού HNC Revolution στο Ιβανώφειο Θεσσαλονίκης, στo πλαίσιo της 8ης αγωνιστικής Stoiximan Basket League, αναβάλλεται, με τη σύμφωνη γνώμη των ανωτέρω ομάδων, για λόγους ανωτέρας βίας.

Ειδικότερα προκειμένου να διασφαλισθεί, στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορωνοϊού COVID-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που διαγνώσθηκαν σε μέλη της ομάδας του Ιωνικού HNC Revolution.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ“.

 

Παραιτήθηκε η Πρόεδρος της ΚΑΕ Ιωνικός, Χριστίνα Σκέντζιου

Εκτός Ιωνικού βρίσκεται πλέον η Χριστίνα Σκέντζιου, η οποία παραιτήθηκε από την θέση της Προέδρου της ΚΑΕ. Άγνωστο το μέλλον για την ομάδα της Νίκαιας.

Οριστική είναι η απόφαση της Χριστίνας Σκέντζιου να παραιτηθεί από την θέση της Προέδρου στην ΚΑΕ Ιωνικός. Η Σκέντζιου, η οποία βρέθηκε σε νοσοκομείο τις προηγούμενες ημέρες εξαιτίας της συναισθηματικής φόρτισης και της πίεσης που ένιωσε μετά από την αποχή του χρηματοδότη, Βαγγέλη Τσάπα, από τις δραστηριότητες της ομάδας, βρίσκεται πλέον εκτός συλλόγου.

Με οδύνη σας δηλώνω ότι δεν δύναμαι πλέον να επιτελώ προσηκόντως τις υπηρεσίες που εξ ορισμού ανατέθηκαν στο πρόσωπό μου από τον κ. Ευάγγελο Τσάπα, μέσα από την άκρως τιμητική θέση της προέδρου και διευθύνουσας συμβούλου του διοικητικού συμβουλίου της ιστορικής αυτής ομάδας. Ως εκ τούτου σας υποβάλλω την αμετάκλητη παραίτησή μου και παρακαλείσθε για τις δέουσες ενέργειες” αναφέρει το έγγραφο που υπέγραψε η Χριστίνα Σκέντζιου.

Ουδείς γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη ημέρα του Ιωνικού, ο οποίος ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις με ρεκόρ 3-3, ενώ στην Stoiximan Basket League βρίσκεται στο 2-5.

 

Άλλαξε ώρα το Λαμία-Παναθηναϊκός λόγω… μπάσκετ!

Άλλαξε ώρα το Λαμία-Παναθηναϊκός λόγω… μπάσκετ!

Αλλαγή ώρας στο Λαμία-Παναθηναϊκός!

Η αναμέτρηση της Δευτέρας (22/11), που κλείνει τη 10η αγωνιστική της Super League 1, είχε οριστεί για τις 19:30, αλλά -προφανέστατα- προκειμένου να μην «πέσει» πάνω στο ντέρμπι «αιωνίων» στο μπάσκετ, η Λίγκα το μετέφερε στις 18:00!

Θυμίζουμε, το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ έχει… τζάμπολ στις 19:30, οπότε οι «πράσινοι» οπαδοί -κυρίως- δεν θα μπορούσαν να δουν και την ποδοσφαιρική και την μπασκετική ομάδα.

Η ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι, ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αλλάζει ώρα και θα διεξαχθεί, τη Δευτέρα 22.11.2021 στις 18:00 (αντί για 19:30).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*