Ηλιούπολη: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του αστυνομικού που κρατούσε αιχμάλωτη τη 19χρονη

Ηλιούπολη: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του αστυνομικού που κρατούσε αιχμάλωτη τη 19χρονη

Ο 39χρονος αστυνομικός Μπουγιούκος Δημήτριος

Αυτός είναι ο 39χρονος κατηγορούμενος αστυνομικός που κρατούσε και εξέδιδε τη 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη. Η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.

Στη δημοσιότητα έδωσε πριν μερικά λεπτά η Ελληνική Αστυνομία τις φωτογραφίες του κατηγορούμενου αστυνομικού ο οποίος κρατούσε και εξέδιδε τη 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη.

Πρόκειται για τον Δημήτριο Μπουγιούκο, του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεννηθείς στις 16 Νοεμβρίου 1982 στην Αθήνα, ο οποίος συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Ηλιούπολη: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του αστυνομικού που κρατούσε αιχμάλωτη τη 19χρονη
Ο 39χρονος κατηγορούμενος αστυνομικός Μπουγιούκος Δημήτριος

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό αδικημάτων και για τον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων εμπορίας ανθρώπων ή βιασμού, που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμή της παρούσης. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-8779700 της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Πιθανότητα εμπλοκής του αστυνομικού σε ροζ κύκλωμα trafficking

Το φως της δημοσιότητας είδαν τις προηγούμενες ημέρες νέα στοιχεία που φαίνεται πως εμπλέκουν τον 39χρονο με δίκτυο trafficking, ενώ σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η συνήγορος της συζύγου του αστυνομικού, η μητέρα “της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια”.

Στην κατάθεσή της μάλιστα η 19χρονη, η οποία κατόρθωσε να “δραπετεύσει” από το σπίτι στην Ηλιούπολη ζητώντας τη βοήθεια μίας σερβιτόρας σε παρακείμενη καφετέρια, δεν αποκλείεται να αποκάλυψε άθελά της και τη λειτουργία ενός “ροζ κυκλώματος”, με παρακλάδια στο διαδίκτυο και όχι μόνο, ανοίγοντας έτσι την πόρτα στην ελληνική Δικαιοσύνη για να εντοπίσει τόσο ενδεχόμενους συνεργούς, όσο και άλλες κοπέλες που δεν αποκλείεται να είχαν την τύχη της.

Η κοπέλα από την πρώτη στιγμή υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν ήταν η μόνη που πέρασε από το σπίτι της Ηλιούπολης, αν και όλα τα άλλα κορίτσια παρέμεναν μόνο για μερικές ώρες. Συνολικά πέντε γυναικεία ονόματα κατέθεσε η κοπέλα, ωστόσο όπως η ίδια παραδέχθηκε πιθανότατα να πρόκειται για τα ψευδώνυμά τους. Ορισμένες εξ αυτών δε έκαναν και χρήση κοκαΐνης όπως αναφέρει η 19χρονη. Σύμφωνα με την κατάθεση: “Στο σπίτι ερχόταν σε διάφορες ώρες και υπόλοιπες κοπέλες τα προφίλ των οποίων είναι στο site ,η Ν., η Τ., η Α., η Τζ. η Λ. όπως είναι μάλλον τα ψευδώνυμά τους”.

Στο “κάδρο” βάζει και τέσσερα άλλα πρόσωπα, τα οποία φαίνεται πως συνεργάζονταν με τον κατηγορούμενο αστυνομικό προκειμένου να “διαφημίσουν” τις γυναίκες σε διάφορα sites πορνογραφικού περιεχομένου.

Πολλά ερωτήματα επίσης προκύπτουν αναφορικά με το πού κρατούσε ο ίδιος την ανήλικη κόρη του, καθώς σύμφωνα με τις καταθέσεις της 19χρονης, εκείνη είχε γνωρίσει το 9χρονο κορίτσι και έτσι φαίνεται πως ταυτίζεται ο κοινός τόπος διαμονής τους, που ήταν το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη.