Ζήτησε τα «ρέστα» από τον Κουτσούμπα ο Κυριάκος για τις αποδοκιμασίες (video)

Tι είπε ο Μητσοτάκης στον ΓΓ του ΚΚΕ όταν άκουσε τα συνθήματα – Εμφανίζεται ενοχλημένος με τον Κουτσούμπα σε βίντεο έξω από τη Μητρόπολη

Ενοχλημένος με το ΚΚΕ και τον Δημήτρη Κουτσούμπα φέρεται να είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Περισσό για το ότι το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να αποχαιρετίσει τον Μίκη Θεοδωράκη στη Μητρόπολη ξέσπασε σε αυθόρμητα συνθήματα εναντίον του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση του e-tetradio.gr, ο πρωθυπουργός επιτέθηκε λεκτικά προς τον Δημήτρη Κουτσούμπα, έξω από τη Μητρόπολη, για τις αποδοκιμασίες εναντίον του. «Επρεπε να περιφρουρήσετε την τελετή», φέρεται να του είπε ο πρωθυπουργός για να λάβει την απάντηση από τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ότι «εγώ τι φταίω που βρίζει ο κόσμος;».

Πάντως, σε βίντεο που αναρτήθηκαν και καταγράφεται η έξοδος των πολιτικών αρχηγών από τη Μητρόπολη, μετά τους επικήδειους που εκφώνησαν η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, φαίνεται ξεκάθαρα ο πρωθυπουργός να διακπόπτει τον κ. Κουτσούμπα που εκείνη την ώρα συνομιλούσε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση και τον πρέσβη της Παλαιστίνης Μαρουάν Τουμπάσι. Ο Μητσοτάκης λέε κάτι στον Κουτσούμπα και στη συνέχεια αποχωρεί ενοχλημένος, ενώ την ίδια ώρα η πλατεία Μητροπόλεως σείεται από τα αντικυβερνητικά συνθήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ηχηρές αποδοκιμασίες δέχτηκε και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη κατά την άφιξή της στη Μητρόπολη.