«Ευχαριστώ» για το ενδιαφέρον…

Φωτιά στην Εύβοια: H ρεπόρτερ του OPEN κλαίει μαζί με τον ηλικιωμένο που δεν θέλει να αφήσει το σπίτι του | Βίντεο | Αγώνας της ΚρήτηςΑγώνας της Κρήτης

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες το βίντεο έναν ηλικιωμένο άνδρας στην Βόρεια Εύβοια, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα αφού δημοσιογράφος του Open τον παρότρυνε να φύγει από την περιοχή και προσφέρθηκε να τον μετακινήσει, καθώς φαίνεται να αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα αφού δεν μπορούσε να μιλήσει λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας. Ο ίδιος δεν ήθελε να φύγει γιατί φοβόταν για το σπίτι του πιο πολύ απ’ ότι για τον εαυτό του.

Πολλοί χρήστες εξήραν τη στάση της Ευλαμπίας Ρέβη, η οποία επίσης συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους. «Μακάρι αυτή η αγάπη να οδηγήσει στο να έχει ο παππούλης την φροντίδα που πρέπει από την Πολιτεία και την οικογένειά του, που όπως έμαθα αργότερα, τον έχει εγκαταλείψει. Όσο για εμένα έκανα απλώς τη δουλειά μου, όπως τόσοι και τόσοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Απλώς, καμία φορά σπάμε κι εμείς, γιατί και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι» έγραψε η ίδια στο Facebook.