Ευρωβαρόμετρο “Φλεβάρη, Μάρτη 2021”. Τινάζει στον αέρα το success story Μητσοτάκη και τις “δημοσκοπήσεις” … – Τώρα να δούμε πόσο «κουμάντο» κάνει!

Κόλαφος για την κυβέρνηση αλλά και σύσσωμες τις “δημοσκοπήσεις” που παλεύουν να στηρίξουν το αφήγημα της παραπαίουσας κυβέρνησης Μητσοτάκη, τα αποτελέσματα από το ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ Φλεβάρη – Μάρτη 2021!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που βάζουν φωτιά στο πολιτικό σκηνικό καθώς ανατινάζουν κυριολεκτικά την τεχνητή εικόνα υπεροχής της ΝΔ στο εκλογικό σώμα αλλά και της “παντοδυναμίας” Μητσοτάκη, που προσπαθούν να παγιώσουν σύσσωμες οι δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιούνται όλο και πιο συχνά όσο δυσχεραίνει η διαχείριση της κατάστασης και το κλίμα για την κυβέρνηση, το 61% των Ελλήνων δεν είναι ικανοποιημένοι με τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του COVIDτ.
71% δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση,
90% θεωρεί την κατάσταση της οικονομίας κακή
Σχεδόν 60% των Ελλήνων θεωρούν πως η κατάσταση σε οικονομία και εργασία θα χειροτερέψουν στο άμεσο μέλλον.
Αυτό είναι το success story της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Πιο αναλυτικά:
Το 78% των πολιτών στην Ελλάδα πιστεύουν πως η γενική κατάσταση στην χώρα είναι κακή. (5η χειρότερη επίδοση στην Ε.Ε.)
Το 92% των πολιτών πιστεύουν πως η κατάσταση στην απασχόληση είναι κακή. (2η χειρότερη επίδοση στην Ε.Ε.)
Το 76% των πολιτών στην Ελλάδα πιστεύουν πως η παρχοή των δημόσιων υπηρεσιών είναι κακή. (η χειρότερη επίδοση στην Ε.Ε.)
Το 81% των πολιτών πιστεύουν πως τους επόμενους 12 μήνες η κατάσταση στην οικονομία δεν θα βελτιωθεί. (6η χειρότερη επίδοση στην Ε.Ε.)
Το 77% των πολιτών στην Ελλάδα πιστεύουν πως τους επόμενους 12 μήνες η γενική κατάσταση στην χώρα δεν θα βελτιωθεί. (3η χειρότερη επίδοση στην Ε.Ε.)

Το 81% των πολιτών στην Ελλάδα πιστεύουν πως τους επόμενους 12 μήνες τα οικονομικά του νοικοκυριού τους δεν θα βελτιωθούν. (3η χειρότερη επίδοση στην Ε.Ε.)

 

Τώρα να δούμε πόσο «κουμάντο» κάνει! Πειθαρχική δίωξη από ΟΣΥ για τη ρατσιστική επίθεση οδηγού σε μετανάστη

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τη χθεσινή αποτροπιαστική λεκτική επίθεση οδηγού λεωφορείου σε μετανάστη, εξέδωσε ο ΟΣΥ.

Παράλληλα, ο ΟΣΥ επισημαίνει ότι σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του, «έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες», ενώ προειδοποιεί ότι  «βασικός στόχος είναι η ασφαλής και ποιοτική μεταφορά του επιβατικού κοινού και ενημερώνει ότι σε περιπτώσεις, όπως η ανωτέρω, εφόσον διαπιστώνεται εμπλοκή υπαλλήλου της Εταιρείας, οι κυρώσεις είναι βαρύτατες».

Τέλος, στην ανακοίνωση του ΟΣΥ, υπογραμμίζεται ότι η συμπεριφορά του οδηγού «δεν συνάδει καθ’ ουδεμία περίπτωση με τις αξίες της Εταιρείας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΣΥ:

Με αφορμή περιστατικό που προβάλλεται σε βίντεο, στο οποίο φέρεται εργαζόμενος της Ο.ΣΥ. Α.Ε. να συμπεριφέρεται με τρόπο που δεν συνάδει καθ’ ουδεμία περίπτωση με τις αξίες της Εταιρείας, η Ο.ΣΥ. Α.Ε. επαναλαμβάνει ότι καταδικάζει κάθε συμπεριφορά που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τις αρχές της και διαβεβαιώνει το επιβατικό κοινό και τους πολίτες ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της, έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες.  

Η Ο.ΣΥ. Α.Ε. επαναλαμβάνει ότι βασικός στόχος της είναι η ασφαλής και ποιοτική μεταφορά του επιβατικού κοινού και ενημερώνει ότι σε περιπτώσεις, όπως η ανωτέρω, εφόσον διαπιστώνεται εμπλοκή υπαλλήλου της Εταιρείας, οι κυρώσεις είναι βαρύτατες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το μεσημέρι, οδηγός λεωφορείου ωθούμενος από ρατσιστικά κίνητρα, επιτέθηκε λεκτικά σε μετανάστη αναγκάζοντάς τον να σηκωθεί από τη θέση του, για να καθίσει άλλη επιβάτης του λεωφορείου.