ΕΣΑΚΕ για Θεοδωρακάκη: “Από τους σημαντικότερους παράγοντες του αθλητισμού” * Προμηθέας-Ρέθυμνο: Το παιχνίδι σήμερα * Ο ΑΣ Άρης ζητάει από τον Δημήτρη Γουλιέλμο να παραδώσει τις μετοχές

Με ανακοίνωσή του ο ΕΣΑΚΕ αποχαιρέτησε τον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, “από τους σημαντικότερους παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού με μεγάλη προσφορά στα πρώτα βήματα του ΕΣΑΚΕ”.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του επίτιμου προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη εξέδωσε και ο ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του, κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την θλίψη τους για την απώλεια του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη.

Ο εκλιπών ήταν από τους σημαντικότερους παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού με μεγάλη προσφορά στα πρώτα βήματα του ΕΣΑΚΕ ως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για την αγάπη του στον αθλητισμό και για το ήθος του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του, κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στους οικείους του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Προμηθέας – Ρέθυμνο: Το παιχνίδι σήμερα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως το παιχνίδι του Προμηθέα με το Ρέθυμνο για την 20η αγωνιστική θα διεξαχθεί, σήμερα στο “Δημήτρης Τόφαλος” δίχως την παρουσία φιλάθλων.

Το παιχνίδι του Προμηθέα με το Ρέθυμνο για την 20η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League θα διεξαχθεί, εν τέλει, την Τρίτη 10 Μαρτίου στο “Δημήτρης Τόφαλος”. Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την ημέρα και ώρα για την πραγματοποίηση της αναμέτρησης, η οποία είχε αρχικά αναβληθεί λόγω του κορονοϊού. Μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για κεκλεισμένων των θυρών σε όλα τα γήπεδα τις επόμενες δύο βδομάδες όμως, έδωσε τη δυνατότητα στον ΕΣΑΚΕ να ορίσει το παιχνίδι για την Τρίτη 10 Μαρτίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Κατόπιν της ανακοίνωσης από το Υπουργείο Υγείας νέων προληπτικών μέτρων για την προστασία από τον νέο κορονοϊό, στα οποία περιλαμβάνεται η διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων κεκλεισμένων των θυρών για τις επόμενες δύο εβδομάδες, η εξ’ αναβολής συνάντηση της 20ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EKO Basket League Προμηθέας – Ρέθυμνο Cretan Kings, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη (10/3) με ώρα έναρξης τις 15:30 κεκλεισμένων των θυρών στο ΔΑΚ “Δημήτριος Τόφαλος” της Πάτρας”.

Ο ΑΣ Άρης ζητάει από τον Δημήτρη Γουλιέλμο να παραδώσει τις μετοχές

Ο ΑΣ Άρης ζητάει από τον Δημήτρη Γουλιέλμο να παραδώσει τις μετοχές

Με ανακοίνωσή του, ο ΑΣ Άρης ζήτησε από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο, να παραχωρήσει το 90% των μετοχών της εταιρίας σε εννέα φυσικά πρόσωπα.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο Δημήτρης Γουλιέλμος ανακοίνωση την απόφαση αποχώρησής του από την ΚΑΕ Άρης είχε δεσμευτεί για την παραχώρηση και των μετοχών της εταιρίας άνευ οικονομικού ανταλλάγματος. Εκ τότε, δεν έγινε το παραμικρό και με ανακοίνωσή του, ο ΑΣ ζητάει από το μεγαλομέτοχο να παραχωρήσει το 90% των μετοχών. Για την ακρίβεια αυτή αναφέρει… «στις 09/12, ο Α.Σ. ζήτησε από το μεγαλομέτοχο να δεσμευτεί δημόσια ότι θα παραχωρήσει άνευ τιμήματος τις μετοχές όταν του ζητηθεί. Σχετική δημόσια δέσμευση δεν υπήρξε και ο Α.Σ. προχωρά στο επόμενο βήμα. Ζητούμε από τον Δημήτρη Γουλιέλμο να παραχωρήσει άμεσα τις μετοχές της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, σε εννέα φυσικά πρόσωπα, όπως ορίζει ο νόμος, τα οποία έχουν ήδη βρεθεί και είναι έτοιμα για να μοιραστούν ισομερώς τις μετοχές της ΚΑΕ.

Ζητούμε άμεση απάντηση από τον ιδιοκτήτη, ώστε να απεμπλακεί και μετοχικά από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ και να μπορέσει ο Α.Σ. να δρομολογήσει τις εξελίξεις για την «επόμενη μέρα» του τμήματος μπάσκετ, το οποίο τα τελευταία χρόνια είναι διασωληνωμένο και προσπαθεί να μείνει στη ζωή με «ενέσεις», από ανθρώπους που δε συμβιβάστηκαν με την ιδέα ότι η ναυαρχίδα του συλλόγου μπορεί να διαλυθεί και φυσικά από τη συνεισφορά του κόσμου της ομάδας, ο οποίος ενσάρκωσε το σύνθημα «πως δε σ’ άφησα στα δύσκολα».

Περιθώρια για χρονοτριβή δεν υπάρχουν πλέον. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος καλείται να κάνει, ως μεγαλομέτοχος και μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ, την πρώτη κίνηση. Κι αυτή είναι μόνο μία: Η παραχώρηση των μετοχών της ΚΑΕ».