ΕΡΤ: Κόβονται «Δεύτερη Ματιά» , «Επόμενη Μέρα», «Άλλη Διάσταση» …

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΡΤ

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real είναι πολύ πιθανό να γίνει επαναδιαπραγμάτευση για τους όρους αλλά και κούρεμα του κόστους. Ο χρόνος βέβαια πιέζει ασφυκτικά αφού το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου.

Σε εκκρεμότητα είναι βέβαια και το θέμα του Διοικητικού Συμβουλίου. Ήδη παραιτήθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Δρόσος και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Λευτέρης Αρβανίτης. Θα παραμείνουν βέβαια στη θέση τους μέχρι την αντικατάστασή τους. Όπως αναφέρει η Real αναμένεται να παραιτηθεί και η Κατερίνα Τσατσαρώνη και ο πρόεδρος του ΔΣ Χρήστος Λεοντής.

Στις 26 Ιουλίου ολοκληρώνονται οι ενημερωτικές εκπομπές, ενώ η διοίκηση δεν προχώρησε σε ανανέωση των συμβάσεων. Οριστικά αυλαία θα ρίξει η «Δεύτερη Ματιά» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου και η «Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο αλλά και η «Άλλη Διάσταση» με την Φωτεινή Λαμπρίδη.

Παράλληλα λήγουν και οι συμβάσεις των δημοσιογράφων που είχαν προσληφθεί ως σύμβουλοι της διοίκησης. Εκτός της Δημόσιας Τηλεόρασης θα βρεθεί ο Πάνος Χαρίτος που είχε σύμβαση ως σύμβουλος του Λευτέρη Αρβανίτη αλλά και ο Σπύρος Χαριτάτος που είχε προσληφθεί ως σύμβουλος του διευθύνοντος συμβούλου Γιάννη Δρόσου.

‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >