Επί κοντώ: Ο 20χρονος Ντουμπλάντις έσπασε το ρεκόρ ανοικτού στίβου του Μπούμπκα * Ο Καραλής δεν φοβάται πλέον τα παιδιά: “Η αδερφή μου ήταν πιο δυνατή όταν μας χτυπούσαν” * Σεβαστής: «Δεν πρόκειται να παραδώσουμε τον ΣΕΓΑΣ στον…

Ο Μόντο Ντουμπλάντις ξεπέρασε τα 6,15μ. στο Golden Gala της Ρώμης και έτσι έσπασε το ρεκόρ ανοικτού στίβου που είχε ο Μπούμπκα από το 1994!

Είναι πλέον ο κάτοχος όλων των ρεκόρ στο επί κοντώ. Ο λογος για τον Αρμάντ Ντουπλάντις ο οποίος επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ότι είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή.

Ο Ντουμπλάντις... πέταξε στο 6.15μ και μετά από 26 χρόνια ξεπέρασε τον Μπούμπκα! (vid)

Στα 20 χρόνια του ο Σουηδός έσπασε ένα ακόμα μεγάλο ρεκόρ που κρατούσε 26 χρόνια.

Ο Μόντο Ντουμπλάντις ξεπέρασε τα 6,15μ. στο Golden Gala της Ρώμης και έτσι έσπασε το ρεκόρ ανοικτού στίβου που είχε ο Μπούμπκα από το 1994!

Υπενθυμίζουμε ότι συνολικά η κορυφαία επίδοση ανήκει και πάλι στον Ντουμπλάντις με 6,18μ. την οποία είχε κάνει στον κλειστό στίβο.

Ο Καραλής δεν φοβάται πλέον τα παιδιά: “Η αδερφή μου ήταν πιο δυνατή όταν μας χτυπούσαν”

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατήγγειλε τον Κυτέα στον ΣΕΓΑΣ για ρατσιστική συμπεριφορά | ΣΠΟΡ | iefimerida.gr

Ο Εμμανουήλ Καραλής λύγισε, έκλαψε αλλά δεν έσπασε μπροστά στην κάμερα του Sport24.gr, για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχθηκε σε παιδική ηλικία και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην απόφασή του να καταγγείλει τον ομοσπονδιακό προπονητή στίβου, Δημήτρη Κυττέα. Στο τέλος έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα.

Μία συνέντευξη-γροθιά στις φυλετικές διακρίσεις. Ο Εμμανουήλ Καραλής έσπασε τα δεσμά που είχε στη ψυχή του και αποφάσισε να μιλήσει. Να βγάλει από μέσα του τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχθηκε στην παιδική ηλικία του και οι οποίες συνέχιζαν να τον τραυματίζουν ακόμη και σήμερα.

Ο Μανόλο λύγισε αλλά δεν έσπασε σε μία συνέντευξη καρδιάς και θάρρους. Μίλησε για τις επιθέσεις από τους συμμαθητές του στο σχολείο και αναφέρθηκε για πρώτη φορά ευθέως στην καταγγελία του προς τον ομοσπονδιακό προπονητή στίβου,  Δημήτρη Κυττέα.

Στο τέλος, όμως, κατάφερε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα σε μικρούς και μεγάλους.

“Μην το αφήνετε να σας βυθίζει”.

 

Σεβαστής: «Δεν πρόκειται να παραδώσουμε τον ΣΕΓΑΣ στον κομματισμό και την διαπλοκή»

Σεβαστής: «Δεν πρόκειται να παραδώσουμε τον ΣΕΓΑΣ στον κομματισμό και την διαπλοκή»

Δήλωση του γενικού γραμματέα του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή για τον νέο αθλητικό νόμο και το όριο ηλικίας.

Με αφορμή την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να κατεβάσει το όριο ηλικίας για συμμετοχή στα συμβούλια των ομοσπονδιών στα 70 έτη, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

“Ο κ. Αυγενάκης χθες ολοκλήρωσε την «κάθαρση» στον Ελληνικό Αθλητισμό. Με την ανοχή της Κυβερνητικής πλειοψηφίας και έχοντας απέναντι τη σφοδρή αντίδραση όλων των υπολοίπων κομμάτων κατέβασε το όριο ηλικίας στα 70 χρόνια για να με αποκλείσει από τις επερχόμενες εκλογές και να προωθήσει τον εκλεκτό του.

Έτσι νομίζει.

Ο κόσμος του Στίβου έχει δώσει και στο παρελθόν αποστομωτική απάντηση σε αντίστοιχες απόπειρες. Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα κάνει και τώρα. Και θα το κάνει με μεγαλύτερη ένταση και ακόμη πιο μεγάλη αποφασιστικότητα.

Δεν πρόκειται να παραδώσουμε τον ΣΕΓΑΣ στον κομματισμό και την διαπλοκή.

Ούτε οι μεθοδεύσεις αυτές, οι απειλές και εκβιασμοί στα Σωματεία και τους εκπροσώπους τους, ούτε ο οικονομικός αποκλεισμός του ΣΕΓΑΣ θα επιφέρουν το αποτέλεσμα που οι εγκάθετοι και ο προστάτης τους επιδιώκουν.

Το αντίθετο θα συμβεί.

Τώρα τον λόγο έχει ο κόσμος και τα Σωματεία του Στίβου”.