Εξαντλήθηκε παρασιτοκτόνο για άλογα που πρότεινε ο αρχηγός του ακροδεξιού FPÖ ως θεραπεία

Κορονοϊός – Αυστρία: Εξαντλήθηκε παρασιτοκτόνο για άλογα που πρότεινε ο αρχηγός του ακροδεξιού FPÖ ως θεραπεία

Στήνουν πάρτι με σκοπό να κολλήσουν κορονοϊό

Στη δίνη της παραφιλολογίας για τον κορονοϊό έχουν εγκλωβιστεί ορισμένοι πολίτες στην Αυστρία, πληρώνοντας ακόμα και με τη ζωή τους το γεγονός ότι δεν εμπιστεύονται τους ειδικούς και τους επίσημους υγειονομικούς οργανισμούς.

Ειδικότερα, τη ζωή του έχασε ένας Αυστριακός που θεωρούσε ότι η μόλυνση από κορονοϊό είναι λιγότερο επικίνδυνη από τον εμβολιασμό κατά της Covid-19, την ίδια ώρα που στην Αυστρία γνωστό παρασιτοκτόνο έχει εξαντληθεί επειδή ο αρχηγός του ακροδεξιού FPÖ, ο οποίος είναι θετικός στον κορονοϊό, το συνέστησε ως φάρμακο για τη νόσο.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μια γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, επειδή δηλητηριάστηκε, καθώς έλαβε το αποπαρασιτικό φάρμακο ιβερμεκτίνη, το οποίο χορηγείται στα ζώα και κυρίως στα άλογα, θεωρώντας ότι θα τη βοηθούσε να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό, από τον οποίο είχε προσβληθεί.

Το συγκεκριμένο φάρμακο έχει πλέον εξαντληθεί σε πολλά φαρμακεία της Αυστρίας, αφότου ο αρχηγός του FPÖ Χέρμπερτ Κικλ, ο οποίος είναι θετικός στον κορονοϊό, το συνέστησε ως μέρος του «Σχεδίου Β» του κόμματός του, το οποίο τάσσεται κατά του εμβολιασμού και των μέτρων που εφαρμόζει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της πανδημίας.

Κορονοϊός – Αυστρία: Πληθαίνουν τα πάρτι «μετάδοσης Covid-19»

Σύμφωνα με την «Kleine Zeitung», η οποία επικαλείται γιατρό από τη Στυρία, σε πολλές μικρότερες πόλεις της Αυστρίας διοργανώνονται το τελευταίο διάστημα συγκεντρώσεις πολλών ατόμων σε κλειστούς χώρους, με σκοπό τη μετάδοση του κορονοϊού. «Οι άνθρωποι ελπίζουν ότι θα έχουν μια ήπια εξέλιξη, αλλά αυτό δεν μπορεί κανείς να το προβλέψει», αναφέρει ο γιατρός και επισημαίνει ότι υπάρχει ήδη ένα άτομο 55 ετών, το οποίο πέθανε από σοβαρές επιπλοκές της Covid-19 και είχε μολυνθεί σε ένα τέτοιο πάρτι, ενώ τέσσερα ακόμη άτομα κάτω των 30 ετών νοσούν με ηπιότερα συμπτώματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*