Εκθετοι Μητσοτάκης, Μενδώνη, Γεραπετρίτης: Λένε ψέματα δημοσίως για Λιγνάδη. Αποκαλυπτικό βίντεο – Βαριά ανασαίνει η Τατιάνα Στεφανίδου. Υποφέρει η γυναίκα και δικαίωμά της…

Σε μείζον πολιτικό σκάνδαλο εξελίσσεται η υπόθεση Λιγνάδη για την κυβέρνηση. Η βεβιασμένη απόπειρα συγκάλυψης της καταρρέει και αποκαλύπτονται πλέον τα ασύστολα ψεύδη που έχουν εκστομίσει δημοσίως, χωρίς καμία αιδώ, ο πρωθυπουργός μιλώντας μάλιστα στη Βουλή, η υπουργός Πολιτισμού Λία Μενδώνη και ο υπουργός Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να καλύψουν τον κ. Μητσοτάκη.

Ομως, όπως προκύπτει από το παρακάτω βιντεο, τους δίνει όλους στα ίσα, ο ίδιος ο κ. Λιγνάδης, ο οποίος από το 2019, πολύ πριν αναλάβει το Εθνικό Θέατρο, αποκάλυψε ότι και γνωρίζει τον κ. Μητσοτάκη και συνομιλεί με άνεση μαζί του!!

Οι δηλώσεις Λιγνάδη αφήνουν πλήρως εκτεθειμένο και τον Γεραπετρίτη, που μια μέρα πριν, υποστήριζε, ψευδώς, οτι ο κ. Μητσοτάκης δεν γνωρίζει , ούτε κατ΄όψη τον κ. Λιγνάδη!

Το ίσιο άλλωστε υποστήριξε και η κ. Μενδώνη.

Είναι προφανές, ότι  βίντεο εκθέτει ανεπανόρθωτα τον κ. Μητσοτάκη και τους υπουργούς του. Πρώτη φορά στην πολιτική μας ιστορία, ένας πρωθυπουργός, λέει τόσο χονδροειδή ψέματα μέσα στη Βουλή. Οι ευθύνες του πλέον είναι τεράστιες. Σε οποιαδήποτε κανονική χώρα, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να σταθεί ως πρωθυπουργός ούτε για μια μέρα.

Όμως εκείνος, καλυπτόμενος από την μιντιακή ολιγαρχία που τον καλύπτει ανταμειβόμενη με λίστες Πέτσα, παραμένει ακλόνητος στη θέση του, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα και την αξιοπρέπεια των υπουργών του που σπεύδουν να συγκαλύψουν τις δικές του ευθύνες.

Βαριά ανασαίνει η Τατιάνα Στεφανίδου λίγο πριν αναφερθεί στο πως πέρασε ο Δημήτρης Λιγνάδης στα κρατητήρια. Υποφέρει η γυναίκα και δικαίωμά της…Υπόθεση Λιγνάδη, Τατιάνα Στεφανίδη

Ακούς τη δημοσιογράφο στην εκπομπή της να προσπαθεί να ξεπλύνει τον Δημήτρη Λιγνάδη. Οχι μόνο με αυτά που λέει, αλλά πολύ περισσότερο με τον τρόπο που τα λέει. Οχημα  της παρέμβασης της Τατιάνας Στεφανίδου το βλέμμα του Δημήτρη Λιγνάδη.

Σε μία λυρική έξαρση η Τατιάνα Στεφανίδου λέει (ακούστε το βίντεο):

«Με το βλέμμα του Δημήτρη Λιγνάδη επανήλθαμε λοιπόν μετά τη δήλωση του κυρίου Κούγια. Πάντως, οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο. Ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά. Το βλέμμα, όμως, είναι ελεύθερο.

Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της ανησυχίας, της απόγνωσης. Και θα πούμε κιόλας  σε λίγο ο Θεοδόσης Πάνου έχει πληροφορίες  για το πως πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια ο Δημήτρης Λιγνάδης.»

Αμέσως ακολουθεί το ηχητικό από ξεφούσκωμα της σκασμένης Τατιάνας… Ζει ένα μεγάλο δράμα η γυναίκα και δεν το κρύβει…

Πάντως, δεν μπορείτε παρά να αναγνωρίσετε το λυρισμό του λογύδριο της παρουσιάστριας…

Και δεν μπορείς να αντισταθείς να ρωτήσεις την…λυρική παρουσιάστρια τι θα έλεγε αν έβλεπε το βλέμμα των παιδιών που βιάστηκαν…

Ο Προβοκάτορας