Εγώ είμαι ο «κουκουλοφόρος»! Γκρεμίζει με πάταγο τα fake news Χρυσοχοΐδη για “αστυνομικό του ΣΥΡΙΖΑ που απελευθέρωσε κουκουλοφόρο”

Την ίδια ώρα που το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ περιέγραφε, πώς, έγινε το επεισόδιο με τους αστυνομικούς της ομάδας “Δράση”, έπαιζε και το βίντεο που αποκάλυπτε την πραγματική εικόνα. Κανένας κουκουλοφόρος δεν υπήρχε στο πλάνο. Μόνο ο 67χρονος, Άγγελος Γκόγκογλου, κι ένα δίκυκλο πεσμένο στην άσφαλτο, δίπλα στους αστυνομικούς. Ενα δίκυκλο που όπως είπε ο ίδιος, αν έπεφτε πάνω του θα τον σκότωνε.

Σύμφωνα με την αφήγηση του:

“Εγω είμαι ο “κουκουλοφόρος”. Eνα μηχανάκι με αστυνομικό ερχόταν κατα πάνω μου. Την τελευταία στιγμή με τράβηξε πίσω ο Πέτρος Γαλατσάτος που ήταν δίπλα μου και γλίτωσα. Ακολούθησαν σπρωξίματα. Διαμαρτυρήθηκα.

Ημουνα στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, που οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν διαλύσει αδικαιολόγητα με δακρυγόνα και βομβίδες κρότου λάμψης. Δεν υπήρχε όπως βλέπετε και στην εικόνα κανένας κουκουλοφόρος εκεί.

Ζητήσαμε από τους αστυνομικούς να μας αφήσουν να διαλυθούμε, όπως υπήρχε στο οργανωτικό μας σχέδιο προς τα Προπύλαια”.

Και ο κ. Γκογκογλου αναφέρεται στο σημείο αυτό στην παρέμβαση του αστυνομικού που είναι απεσπασμένος στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε, εξήγησε στους συναδέλφους του ότι δεν είχαμε καμιά σχέση με καμιά έκνομη προσπάθεια, ενώ και ο ρόλος που είχε αναλάβει ήταν η προστασία του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα σήμερα, ο ίδιος είχε μιλήσει και στο Κόκκινο 105,5 επισημαίνοντας ότι οι άνδρες της «Δράσης» απρόκλητα επιχείρησαν να τον τραυματίσουν και να τον ακινητοποιήσουν.

Ο 67χρονος συνταξιούχος έμπορος, ιστορικός στέλεχος της Αριστεράς είχε προσθέσει ότι η παρέμβαση του αστυνομικού, τον οποίο με ψευδείς καταγγελίες προσπαθούν να κατηγορήσουν ακροδεξιοί συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ, συνίστατο στο να εξηγήσει ποιος ήταν ο κ. Γκόγκογλου και να επισημάνει στους συναδέλφους του πως αυτός διαδήλωνε ειρηνικά.