“Εγώ αδελφή μου σε πιστεύω”. Μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για την Γεωργία — Ο Ηλίας Γκιώνης αποκαλύπτει! «Εν ενεργεία πολιτικοί, επιχειρηματίες σε Ελλάδα, Κύπρο πίσω από το κύκλωμα μαστροπείας»

Βιασμός 24χρονης: «Αδελφή μου εγώ σε πιστεύω» - Μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα | Eretikos.gr

Γυναίκες κάθε ηλικίας, αλλά και άνδρες, με πανό που έγραφαν το σύνθημα “Αδελφή μου, εγώ σε πιστεύω” συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο κέντρο για να δηλώσουν αλληλέγγυες σε όλα τα θύματα και να ζητήσουν την τιμωρία του κάθε θύτη με αφορμή τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στην Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ μπροστά από τη Βουλή βρέθηκαν πάνω από 3.500 άτομα ενώ η πορεία διοργανώθηκε μέσω διαδικτύου.

Κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης είναι πως η Γεωργία δεν είναι μόνη της στον τεράστιο αγώνα που δίνει για να αποδείξει τι υπέστη εκείνο το βράδυ σε σουίτα ξενοδοχείου.

Το μήνυμα του κόσμου ήταν δυνατό: «Εγώ αδελφή μου σε πιστεύω», υψώθηκε σε πανό, ανάμεσα στα «Έξω οι βιαστές», «Έχετε λεφτά, έχουμε φωνή», «καμία συγκάλυψη» και πολλά άλλα.

Μεταξύ άλλων συμμετέχουν συλλογικότητες και φεμινιστικές οργανώσεις. Οι διαδηλωτές ζητούν να μην υπάρχει καμία ανοχή στους υπαίτιους αλλά και σε όσους εμπλέκονται στην υπόθεση.

Βιασμός 24χρονης: Μαζική πορεία συμπαράστασης στη Γεωργία, τώρα στο ΣύνταγμαΒιασμός 24χρονης: Μαζική πορεία συμπαράστασης στη Γεωργία, τώρα στο ΣύνταγμαΒιασμός 24χρονης: «Αδελφή μου εγώ σε πιστεύω» - Μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα | Eretikos.grΒιασμός 24χρονης: «Αδελφή μου εγώ σε πιστεύω» - Μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα | Eretikos.grΒιασμός 24χρονης: Μαζική πορεία συμπαράστασης στη Γεωργία, τώρα στο ΣύνταγμαΒιασμός 24χρονης / «Αδερφή μου σε πιστεύω» - Μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα | Αυγή