Δώνης: “Θα κάνουμε καλά πράγματα στα play off” * ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Πάνω από 500 αστυνομικοί στην Τούμπα»! * Το μήνυμα του Βαλμπουενά για Άρσεναλ 

Ο Γιώργος Δώνης βραβεύτηκε από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και αναφέρθηκε στο όνειρο που είχε από μικρός να βρεθεί στον πάγκο του Παναθηναϊκού ενώ έδωσε και την υπόσχεση του για τα play off.

Στην κοπή της πίτας των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού βρέθηκε την Τρίτη το βράδυ ο Γιώργος Δώνης με τον 50χρονο προπονητή του τριφυλλιού να βραβεύεται για την προσφορά τους στους πράσινους.

Το βραβείο στον Δώνη έδωσε ο Τότης Φυλακούρης ο οποίος αφού ευχήθηκε ότι καλύτερο στον προπονητή του Παναθηναϊκού ανέλαβε και ως… δημοσιογράφος να βγάλει είδηση καθώς τον ρώτησε αν θα παραμείνει και τι προβλέπει ενόψει play off.

Ο Δώνης αφού επανέλαβε πως ήταν όνειρο να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού έδωσε την υπόσχεση του πως η ομάδα του θα κάνει κάτι καλό στα play off που έρχονται:

Τότης Φυλακούρης: “Θα συνεχίσεις στον Παναθηναϊκό; Θα τον προάγεις ώστε οι παίκτες να φτάσουν σε ένα σκαλοπάτι προς την Ευρώπη; Τι προβλέπεις ενόψει play off “;

Γιώργος Δώνης: “Καλή χρονιά σε όλους. Όταν ήμουν μικρό παιδί, πάντα έκανα όνειρα. Όταν κάνεις όνειρα, δεν μπορείς να φανταστείς όταν με επέλεγε 17 χρόνων ο κ. Δομάζος για την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, όταν αργότερα είχα τον κ. Καρούλια προπονητή στον Παναργειακό, ότι μέσα από μια διαδρομή θα φτάσουμε στο σήμερα και θα είμαι ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Όταν έφυγα από τον Παναθηναϊκό και ασχολήθηκα με την προπονητική, το να γίνω προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν το μεγαλύτερο μου όνειρο. Ναι μεν το όνειρο μου πραγματοποιήθηκε, αλλά νιώθω πλέον μεγάλη ευθύνη. Πολύ μεγάλη ευθύνη.

Και να ξέρετε ότι ένα από τα βασικά πράγματα τα οποία κάνουμε στην ομάδα, είτε αφορά τους νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές, τους μεγαλύτερους ηλικιακά Έλληνες ποδοσφαιριστές ή ακόμα και τους ξένους που έρχονται, είναι να μάθουν από την αρχή το DNA της ομάδας, να έχουν εικόνες για όσα έχετε πετύχει στο παρελθόν και όσα έχει πετύχει η ομάδα.

Εύχομαι λοιπόν στο μέλλον με σκληρή δουλειά και σκληρή προσπάθεια, που φυσικά θέλουμε και τη βοήθεια όλων σας σε αυτή την προσπάθεια, ο Παναθηναϊκός να γνωρίσει τις επιτυχίες που είχατε εσείς και εγώ ως ποδοσφαιριστής έβλεπα, ζήλευα και ήθελα να πετύχω. Αναφορικά με τα play off, νομίζω ότι θα κάνουμε πολλά πράγματα στα play off”.

 

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Πάνω από 500 αστυνομικοί στην Τούμπα»!

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Πάνω από 500 αστυνομικοί στην Τούμπα»!

Ο Διευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Χρήστος Μπουλούμπασης μίλησε για τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν ενόψει του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Μεταξύ άλλων τόνισε μιλώντας στον Focus Fm 103,6:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για την Θεσσαλονίκη και για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά, γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μας έχουν δείξει ότι κρατάνε τους τόνους χαμηλά και ξέρουν να φέρονται πολιτισμένα. Δεν μας έχουν δημιουργήσει προβλήματα και έτσι θα γίνει και σ’ αυτό τον αγώνα. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης θα είναι ιδιαίτερη ενισχυμένη έτσι ώστε να μην παρατηρηθεί κανένα πρόβλημα και να εξασφαλίσουμε ότι ο αγώνας θα παιχθεί μόνο μέσα στο γήπεδο και όχι έξω.

Το δίχτυ υπάρχει στη Τούμπα και ο ΠΑΟΚ μας υποσχέθηκε ότι θα λάβει όλα τα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Οι θύρες θα είναι ανοιχτές τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Όσοι πάνε στις θύρες 4-5-6-7 μπορούν να πάνε ελεύθερα όποια ώρα θέλουν.

Θα συνιστούσα στον κόσμο που θα πάει στις Θύρες 8-1-2-3, επειδή θα υπάρχουν αρμοί και αποστείρωση του χώρου για να έρθουν ομαλώς οι αποστολές, να μεταβεί στο γήπεδο μετά τις 6 το απόγευμα. Να είναι υπομονετικοί όλοι, μπορεί να έχουν μία μικρή καθυστέρηση, λόγω του πολύ κόσμου που θα υπάρχει στο γήπεδο. Θα υπάρχουν ζώνες και φραγμοί ελέγχου, θα είναι αυστηροί οι έλεγχοι στην είσοδο του γηπέδου.

Είναι γεγονός πως υπάρχει μία μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων. Τα μέτρα είναι αυξημένα όπως οφείλουμε σε κάθε κρίσιμο ντέρμπι μεγάλου επιπέδου. Και από τις όμορες περιοχές έχουμε ζητήσει να έρθουν διμοιρίες για ενίσχυση. Υπολογίζω ότι πάνω από 500 αστυνομικοί θα βρίσκονται στο γήπεδο.

Θα είναι τρεις Εισαγγελείς μαζί μας στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν στο έργο μας τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και εξωτερικά, σε περίπτωση που ζητήσουμε κάποια νομική βοήθεια να μας την παρέχουν».