Δωρεάν παιδικά ηχητικά βιβλία από την online βιβλιοθήκη των εκδόσεων Πατάκης

svg%3E

Οι εκδόσεις Πατάκης δίνουν τη δυνατότητα σε παιδιά και γονείς να επιλέξουν ανάμεσα στα 23 ακουστικά βιβλία που υπάρχουν εντελώς δωρεάν στην online βιβλιοθήκη τους και να απολαύσουν ιστορίες…με ήχο!

Στην προσπάθειά τους να μεταδώσουν το μήνυμα των ημερών «Μένουμε σπίτι», με τον δικό τους τρόπο, οι Εκδόσεις Πατάκης διαδίδουν «Μένουμε σπίτι και ακούμε ιστορίες»!

Οι Εκδόσεις Πατάκη καλωσορίζουν λοιπόν τους μικρούς αναγνώστες και τους γονείς τους στην ξακουστή βιβλιοθήκη της μάγισσας Σουμουτού. Τα βιβλία στη βιβλιοθήκη είναι διαλεγμένα ένα ένα, έτοιμα να διηγηθούν το καθένα τη δική του ξεχωριστή ιστορία και να μάς ταξιδέψουν σε κόσμους ξεχωριστούς – αυτή τη δύσκολη περίοδο που το έχουμε ανάγκη.

svg%3E

Είκοσι τρία από τα βιβλία που κρύβονται στα ράφια της online βιβλιοθήκης τα διαβάζουν…φωναχτά η Ηλέκτρα Γεννατά και ο Θανάσης Χαλκιάς. Επισκεφθείτε λοιπόν την σελίδα www2.patakis.gr/25istories και απολαύστε τα ελεύθερα!

Μια μικρή προσφορά από το αρχείο των Εκδόσεων Πατάκη, με την ευχή να επιστρέψει σύντομα η αθωότητα και η ανεμελιά στην καθημερινότητά μας.

svg%3EΓιατί τα audio books, τα βιβλία με ήχο δηλαδή, είναι μια πολύ καλή επιλογή για τα παιδιά;

1. Είναι πολύ εύκολα και συνδυάζονται με άλλες δραστηριότητες
Μπορείτε να βάλετε στο παιδί σας να ακούσει κάποιο βιβλίο, ενώ ζωγραφίζει, ή ενώ καθαρίζει το δωμάτιό του ή όταν παίζει, ακόμα και λίγο πριν το πάρει ο ύπνος.

2. Διεγείρουν την φαντασία και βελτιώνουν τις δεξιότητες ανάγνωσης
Ακούγοντας μια ιστορία αφηγούμενη, τα παιδιά χρησιμοποιούν την φαντασία τους για να φτιάξουν τα πρόσωπα, τις εικόνες και τις καταστάσεις που βιώνουν οι ήρωες με μια βαθύτερη αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα ακούν λέξεις, μαθαίνουν να τις ξεχωρίζουν, με αποτέλεσμα αυτό να βοηθά στον εμπλουτισμό του λεξιλογίου τους.

Monopoli Team