Διαμοιράζει τα ιμάτια … του Τατοίου με τον Κάρολο και γνωστούς Έλληνες επιχειρηματίες κολλητούς του ο Κυριάκος! — Κύρτσος για Μητσοτάκη: “Τον θεωρώ Έλληνα Μπορίσοφ. Διαπλοκή,διαφθορά,αυταρχισμός.”

Πώς το Τατόι θα γίνει «Dumfries House» – Σήμερα (26/4) η συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρίγκιπα Κάρολο (photo) - Ελλάδα - Athens magazine

Χυδαιότητα! Διαμοιράζει τα ιμάτια … του Τατοίου με τον Κάρολο και γνωστούς Έλληνες επιχειρηματίες κολλητούς του ο Κυριάκος! Ποιοι συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη από τη Σκωτία

Νέες πτυχές αποκτά το ξαφνικό ενδιαφέρον της κυβέρνησης για το δημόσιο κτήμα Τατοΐου το οποίο ετοιμάζεται να παραδώσει στους ιδιώτες, καθώς κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρίγκιπα Κάρολο στην Σκωτία πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τον Κώστα Μπακογιάννη και γνωστούς επιχειρηματίες.

Το Μέγαρο Μαξίμου ουσιαστικά αποκάλυψε ποιοι συμμετέχουν στο Ελληνικό Συμβούλιο του οργανισμού Sustainable Markets Initiative του Καρόλου που πρόκειται για καθαρά επιχειρηματική δραστηριότητα. Έτσι μας πληροφορεί ότι «στην τηλεδιάσκεψη, η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων, έλαβαν μέρος ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο διευθύνων σύμβουλος του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και πρόεδρος του SMI Greek Council Ιωάννης Παράσχης, ο πρόεδρος της Aegean Ευτύχης Βασιλάκης, η διευθύνουσα σύμβουλος της Diana Shipping Inc Σεμίραμις Παληού, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ Ευθύμιος Μπουλούτας, ο διευθύνων σύμβουλος της Energean Μαθιός Ρήγας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας Χάρης Μπρουμίδης, ο Μιχάλης Στασινόπουλος, εκτελεστικό μέλος του ΔΣ του ομίλου Viohalco, από το Ίδρυμα Avra οι Φίλιππος και Αντώνης Λαιμός και ο αντιπρόεδρος της Bank of America, Paul Donofrio».

«Είναι τιμή μου που μπόρεσα να συμμετάσχω σε αυτή τη συνάντηση. Είναι πολύ σημαντικό που μπορούμε να ξεκινήσουμε το Ελληνικό Συμβούλιο του Sustainable Markets Initiative (SMI). Οι εταιρείες που συμμετέχουν είναι όλες κορυφαίες στους τομείς τους» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είμαι ευγνώμων προς όλους σας που μπορέσατε να συμμετάσχετε. Και χαίρομαι ακόμη περισσότερο που ο πρωθυπουργός είναι εδώ δίπλα μου, έχοντας, πολύ ευγενικά, καταφέρει να κάνει αυτό το ταξίδι. Και τώρα είναι εδώ στο Dumfries House. Και πρέπει να πω ότι ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό να ακούσω για όλη αυτή τη συζήτηση που έχετε, για το πώς μπορούμε να κάνουμε το Ελληνικό Συμβούλιο SMI έναν πραγματικά αποτελεσματικό καταλύτη, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Και ξέρω πόσο κρίσιμες είναι οι ελληνικές επιχειρήσεις για την παγκόσμια βιομηχανία» σημείωσε ο πρίγκιπας Κάρολος.

Από την πλευρά του ο Κώστας Μπακογιάννης με ανάρτησή του στο Facebook σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «είμαστε περήφανοι που πέρσι ήμασταν η πρώτη πόλη στον κόσμο που υπέγραψε την Terra Carta, το κείμενο αρχών του Sustainable Markets Initiative του Πρίγκιπα Κάρολου της Ουαλίας, που θέτει το ζήτημα της αναγνώρισης των θεμελιωδών δικαιωμάτων της φύσης, μαζί με εκλεκτούς εκπροσώπους της Ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας».

 

Βαριές κουβέντες Κύρτσου για Μητσοτάκη: “Τον θεωρώ Έλληνα Μπορίσοφ. Διαπλοκή,διαφθορά,αυταρχισμός.”Αλεξανδρούπολη: Μητσοτάκης - Μπορίσοφ στο 4ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Βουλγαρίας - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Με βαριές εκφράσεις επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρώην ευρωβουλευτής – και νυν ανεξάρτητος – της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Σκωτία και στον Πύργο του Καρόλου, με σκοπό την «απόκτηση τεχνογνωσίας στην αξιοποίηση βασιλικών κτημάτων».

Συγκεκριμένα ο Γ. Κύρτσος με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Σκωτία, τον χαρακτηρίζει «ανίκανο και θρασύ» σχολιάζοντας ότι «ο Μητσοτάκης θυμήθηκε το… περιβάλλον. Νομίζει ότι είναι ηγεμόνας. Πρόκειται για εκλεγμένο πρωθυπουργό που δεν έχει κάνει τίποτα για το περιβάλλον».

Παράλληλα, ο πρώην «γαλάζιος» ευρωβουλευτής προειδοποιεί ότι «τρέχουν οι Ευρω-παραπομπές» και ότι έρχονται «ευρώ-πρόστιμα».

Στη συνέχεια, με νέα του ανάρτηση ο Γιώργος Κύρτσος σημειώνει ότι ενώ ο Κ. Μητσοτάκης «αυτοπροβάλλεται σαν ο Έλληνας Μακρόν», ο ίδιος τον χαρακτηρίζει «Έλληνα Μπορίσοφ», ο πρώην πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, σχολιάζοντας παράλληλα: «Διαπλοκή, διαφθορά, αυταρχισμός».

– Διαβάστε: Ο Κύρτσος , ο Μητσοτάκης και ο διεφθαρμένος “ξάδερφος” Μπορίσοφ! Ανάρτηση – “φαρμάκι”

Καταλήγοντας, ο Γ. Κύρτσος σημειώνει αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, ότι «τα καλοραμμένα κοστούμια δεν κάνουν τα πολιτικά χαρακτηριστικά των ηγετών» και κατηγορεί τον ίδιο ότι δημιουργεί «ολιγάρχες», με «μεθόδους που παραπέμπουν» στη Βουλγαρία και όχι στη Γαλλία.