Δημ. Παπαδημούλης: «Ξανά πολύ λίγα, πολύ αργά» – Tο «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη

«Το όχι στα κορωνο-ομόλογα καλύπτεται από μια υπόσχεση για ένα Ταμείο ανασυγκρότησης, για το οποίο συμφώνησαν ότι διαφωνούν. Για άλλη μία φορά too little too late!», το πρώτο σχόλιο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Δημ. Παπαδημούλης σχολιάζει την απόφαση του Εurogroup, λέγοντας πως «έχει γαλλικό άρωμα αλλά γερμανική σφραγίδα», και επισημαίνει:

«Τα μέτρα που αποφασίστηκαν είναι εντελώς ανεπαρκή. Το όχι στα κορωνο-ομόλογα καλύπτεται από μια υπόσχεση για ένα Ταμείο ανασυγκρότησης, για το οποίο συμφώνησαν ότι διαφωνούν. Για άλλη μία φορά too little too late!»…

Dim. Papadimoulis
@papadimoulis
Η απόφαση του #Eurogroup έχει γαλλικό άρωμα αλλά γερμανική σφραγίδα. Τα μέτρα που αποφασίστηκαν είναι εντελώς ανεπαρκή. Το όχι στα #Coronabonds καλύπτεται από μια υπόσχεση για ένα Ταμείο ανασυγκρότησης, για το οποίο συμφώνησαν ότι διαφωνούν. Για άλλη μία φορά too little too late!

Tο «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη επιστρέφει και σήμερα με όσα πρέπει να γνωρίζουμε σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19.

Πρώτη καλεσμένη η Θεανώ Φωτίου, βουλεύτρια και Αναπληρώτρια Τομεάρχισσα  Κοινωνικής Πρόνοιας του ΣΥΡΙΖΑ θα μας μιλήσει για τη σημαντικότητα της Πρόνοιας στον καιρό της πανδημίας και για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των πολιτών.

Ο Νίκος Φίλης, βουλευτής και Τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, θα μας δώσει μία εικόνα σχετική με τη λειτουργία του εκπαιδευτικού συστήματος αυτόν τον καιρό. Πότε θα διεξαχθούν οι Πανελλαδικές και με ποια ύλη; Υπάρχουν ευκαιρίες στην εξ’αποστάσεως εκπαίδευση; Ποιοι είναι οι προβληματισμοί και οι κίνδυνοι;

Τέλος, ο ποινικολόγος και πρών Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Ευτύχης Φυτράκης μιλάει στον Κώστα Αρβανίτη για την κατάσταση στις φυλακές με αφορμή την κραυγή των γυναικών κρατουμένων στον Ελαιώνα μετά το θάνατο της συγκρατούμενής τους.

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.