Δεύτερη φορά θετικός στον κορονοϊό ο Αλέξης Τσίπρας — Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη μάχη της στήριξης και αλληλεγγύης σε πυροσβέστες και πυρόπληκτους

Ο Προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Αλέξης Τσίπρας

Την επαναλοίμωξή του με Covid-19 έκανε γνωστή, μέσω ανάρτησης στο Twitter, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Θετικός στον κορόνοϊό για δεύτερη φορά διαγνώστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Την είδηση την έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter.

«Μέσα στην αγωνία της πυρκαγιάς είχα την είδηση ότι είμαι για 2η φορά θετικός στον covidΊσως αναμενόμενο, αφού τις προηγούμενες μέρες πέρασε ο μεγάλος μας γιος και η Μπέτυ. Ελπίζω να παραμείνω ασυμπτωματικός», αναφέρει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Σε κάθε περίπτωση η σκέψη μου είναι στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας», καταλήγει στην ανάρτησή του.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη μάχη της στήριξης και αλληλεγγύης σε πυροσβέστες και πυρόπληκτους

«Η Πολιτεία οφείλει άμεσα να στηρίξει όσες και όσους έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Η αλληλεγγύη είναι η δύναμη της κοινωνίας», επεσήμανε σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Κλιμάκιο αποτελούμενο από την Ρ. Σβίγκου, τον Γ. Βασιλειάδη, τον Χρήστο Σπίρτζη και τη Χαρά Καφαντάρη στις πληγείσες περιοχές

«Αυτή την κρίσιμη στιγμή οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δίνουν τη μάχη της αλληλεγγύης και της στήριξης στους πυροσβέστες και τους εθελοντές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αλλά και σε όσους που έχουν πληγεί και έχουν δει τους κόπους μίας ζωής να γίνονται στάχτη από τις πυρκαγιές», τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. 

Και συμπληρώνει: «Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με επικεφαλής την Γραμματέα Ράνια Σβίγκου και τον αναπλ. Γραμματέα Γ. Βασιλειάδη. Μαζί τους ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Χρ. Σπίρτζης και η αναπληρώτρια τομεάρχης Χ. Καφαντάρη  βρίσκεται από το πρωί στις πληγείσες  από την πυρκαγιά περιοχές στην Αττική και συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Γέρακα-Παλλήνης με τη συμμετοχή του δημάρχου Παλλήνης Αθ.  Ζούτσου και άλλων δημάρχων της περιοχής.

Παράλληλα, το κλιμάκιο παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης από την Αλληλεγγύη για Όλους στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου για τις ανάγκες των πληγέντων,  των πυροσβεστών και των εθελοντών. Οι οργανώσεις μας στην Αττική συνεχίζουν να συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης για να διατεθούν στους πυρόπληκτους και να στηρίξουν τους άντρες και τις γυναίκες της πυροσβεστικής καθώς και τους εθελοντές.

Καλούμε τους πολίτες με όποιον τρόπο μπορούν να στηρίξουν τις κινήσεις αλληλεγγύης που αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή.

Η Πολιτεία οφείλει άμεσα να στηρίξει όσες και όσους έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Η αλληλεγγύη είναι η δύναμη της κοινωνίας».