Δεξιό σάιτ για Μητσοτάκη: Δεν τολμά να κάνει εκλογές διότι ο Τσίπρας παραμένει στο 32% — Δούρου: «Απαράδεκτη, θλιβερή, οπισθοδρομική απόφαση» η συμμετοχή Πατούλη σε «συνέδριο γονιμότητας»

Γνωστό δεξιό σάιτ κατά Μητσοτάκη: Δεν τολμά να κάνει εκλογές διότι ο Τσίπρας παραμένει στο 32%

«Όταν είσαι ισχυρός, δεν χρειάζεται να το διατρανώνεις. Άρα, όταν σε εβδομαδιαία σχεδόν βάση ή όποτε έχει στραπατσαριστεί το προφίλ σου ένεκα αβελτηρίας ή ανεπάρκειας βγαίνεις και λες πόσο μεγάλη την έχω τη διαφορά με τον Τσίπρα, εξυπακούεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Κοινώς… βρίσκεσαι σε ελεύθερη πτώση και προσπαθείς να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα…” σημειώνει χαρακτηριστικά.

Και αφού σταχυολογεί μερικά από τα “ασυμμάζευτα”, όπως το κύμα ακρίβειας, τους υγειονομικούς και τους πυροσβέστες που αφού ήταν ήρωες τώρα τρώνε ξύλο, τους πυρόπληκτους και τους πλημμυροπαθείς που έχουν μείνει αβοήθητοι, κλπ καταλήγει:

Κάντε μια σούμα… νεοφιλελεύθερα αδέρφια κι αν βγάλετε 40% που σας δίνουν οι βορειοκορεατικές, εμείς θα βγούμε γυμνοί στο Σύνταγμα κραυγάζοντας… ΖΗΤΩ ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!

Δυστυχώς, όσο κι αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, κινείστε στο 25%, βαριά 26%.

Αν τολμάτε κάντε εκλογές πάραυτα για να το διαψεύσετε.

Δεν τολμάτε όμως, καθώς ξέρετε ότι είναι αναπόφευκτη η επερχόμενη… πίτσα (δικός σας ο χαρακτηρισμός), διότι παρά τη δημοσκοπική διαστρέβλωση ο Τσίπρας παραμένει στο 32% (άντεξε το ’19 και θα συντριβεί τώρα;), με μεγάλες πιθανότητες να απορροφήσει και τα βαρουφάκια ποσοστά.

Είναι το αντι-μητσοτακικό μέτωπο… ηλίθιοι και κάπου πρέπει να εκφραστεί.

Και μην βαυκαλίζεστε ότι θα πάρετε πίσω τους ρεζιλεμένους δεξιούς για να το αναχαιτίσετε.

Θέλατε και δυο τετραετίες…

Χα χα χα…!!!»

antinews.gr

 

Ρ. Δούρου: «Απαράδεκτη, θλιβερή, οπισθοδρομική απόφαση» η συμμετοχή Πατούλη σε «συνέδριο γονιμότητας»

Να ακυρωθεί η συμμετοχή του Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, στο «συνέδριο γονιμότητας» ζητά η Ρ. Δούρου, επικεφαλής της Δύναμης Ζωής

Μετά από την ακύρωση, τον Ιούνιο, ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε, του ακροδεξιάς έμπνευσης, συνεδρίου υπό τον εύγλωττο τίτλο “1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας: Όρια και Επιλογές”, όπου μετείχε ο Περιφερειάρχης και στήριζε η Διοίκηση της Περιφέρεια Αττικής, τώρα ο Γ. Πατούλης επιστρέφει ως ομιλητής σε παρόμοια εκδήλωση που συνδιοργανώνουν αύριο η “Σχολή Γονέων – Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης” και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας”!

Η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής, Ρένα Δούρου κατήγγειλε την απόφαση αυτή του Γ. Πατούλη:

“Ο κ. Περιφερειάρχης είναι υπότροπος. Μετά από το φιάσκο της σεξιστικής εκδήλωσης του περασμένου Ιουνίου, παίρνει ξανά μέρος, σε μισογυνική εκδήλωση. Εκδήλωση που παραπέμπει ευθέως σε πατριαρχικές αλλά και αντιεπιστημονικές λογικές που αντιμετωπίζουν και ορίζουν τις γυναίκες ως αναπαραγωγικές μηχανές. Πρόκειται για απαράδεκτη, θλιβερή, οπισθοδρομική απόφαση. Το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση των σωμάτων είναι αδιαπραγμάτευτο. Αυτό οφείλει να μην το ξεχνά ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, Περιφερειάρχης Αττικής, που έχει και την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η απόφασή του εκθέτει την Περιφέρεια Αττικής, ακυρώνοντας τη δουλειά που είχε γίνει από τη διοίκηση της Δύναμης Ζωής για την προώθηση των έμφυλων δικαιωμάτων, τις μονογονεϊκές οικογένειες, τις κακοποιημένες γυναίκες, Ο κ. Περιφερειάρχης οφείλει στους πολίτες της Αττικής να ακυρώσει τη συμμετοχή του στο συνέδριο του σκοταδισμού. Το λάθος συνέδριο με το λάθος αντικείμενο και την αναχρονιστική οπτική που αποτυπώνεται χαρακτηριστικά στην αφίσα του : δύο άνδρες “εξηγούν” στις γυναίκες τι έκαναν λάθος και δεν απέκτησαν παιδί και τις ενοχοποιούν για την υπογονιμότητα, την υπογεννητικότητα, το δημογραφικό!