Γιώργος Μαργαρίτης: Τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα είναι δικά μας παιδιά

Ο λαϊκός τραγουδιστής πήρε ξεκάθαρη θέση απέναντι στα ατομικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων.

Μια συνέντευξη του Γιώργου Μαργαρίτη από τον Άγγελο Γεραιουδάκη φιλοξενεί το ethnos.gr. στην οποία ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, την περίοδο της καραντίνας και την κρίση που έφερε η πανδημία.

Κατά καιρούς, έχει κάνει διάφορες δηλώσεις υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από γκέι ζευγάρια. «Δικά μας παιδιά είναι και αυτά. Θέλω να περνάνε καλά. Τι θα βγει αν πω κάτι διαφορετικό; Βγαίνουν μερικοί και λένε μόνο κακίες.

Ας βγάλουμε την καλοσύνη μας προς τα έξω. Εδώ θα μείνουν όλα. Εμείς θα φύγουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαργαρίτης στη συνέντευξη. 

«Υπάρχουν τόσα παιδιά που είναι μόνα τους, μακάρι να μπορούν να τα πάρουν να μεγαλώσουν και να τα κάνουν δικά τους» έχει δηλώσει ο ίδιος χαρακτηριστικά στο παρελθόν.

Σε παλαιότερη συνέντευξη στο Κουτί της Πανδώρας και τον Αντώνη Μποσκοΐτη είχε πει: «Δικά μου τα’χω όλα τα παιδιά του κόσμου, ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής, θρησκείας. Και αυτό τώρα το λέω για πρώτη φορά! Όταν είχα πρωτοπάει στην Αμερική, στο Σαν Φρανσίσκο, περπατούσαμε στο δρόμο όλη η ορχήστρα και βλέπαμε τάβλα νεαρά παιδιά, πρεζόνια. Περνούσαν όλοι από πάνω τους. Πήγαινα και τους φώναζα: «Τι κάνετε, ρε; Πηγαίντε απ’ αλλού, αφήστε ήσυχα τα παιδιά αυτά που υποφέρουν».