Γιώργος Κύρτσος: Επίθεση στην κυβέρνηση για τα «επιτεύγματα» στον οικονομικό τομέα — Στο αποκορύφωμα της καταιγίδας ο Γ. Πατούλης έβγαζε… φωτογραφίες στην Κω

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ για μια ακόμα φορά σχολιάζει εξαιρετικά αρνητικά τις επιδόσεις και τις επιλογές της κυβέρνησης

Ο Γιώργος Κύρτσος «ξαναχτύπησε» με ανάρτησή του στο Twitter, λοιδορώντας τα «επιτεύγματα» του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης Μητσοτάκη και τις διαρροές που γίνονται από την κυβέρνηση για διάθεση μερίσματος.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ στην ανάρτησή του αναφέρεται στο χρέος, στο έλλειμμα του ΑΕΠ, στο κόστος της ενέργειας, στις εκατοντάδες χιλιάδες συντάξεις που εκκρεμούν αλλά και στο γεγονός ότι το Δημόσιο δεν πληρώνει και μάλιστα με δικαστική απόφαση.

Γράφει συγκεκριμένα: «Το οικονομικό επιτελείο αναφέρεται σε «μέρισμα» λόγω ανάκαμψης & αύξησης φορολογικών εσόδων. Παροχές με χρέος 208% & έλλειμμα 10% του ΑΕΠ είναι αδύνατες. Η ενεργειακή κρίση κοστίζει επιπλέον. Η ουρά των συντάξεων μεγαλώνει. Το Δημόσιο δεν πληρώνει ούτε με δικαστική απόφαση. Επομένως..».

Στο αποκορύφωμα της καταιγίδας ο Γ. Πατούλης έβγαζε… φωτογραφίες στην Κω

Στο αποκορύφωμα της κακοκαιρίας στην Αττική, ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, δεν ήταν στην Αθήνα γιαν α συντονίσει. Ήταν στην Κω, στη διημερίδα Ιπποκρατικής Ιατρικής και στην τελετή απόδοσης του Όρκου του Ιπποκράτη, από πρωτεύσαντες ιατρικών σχολών.

Στην εκδήλωση ήταν προσκεκλημένος και ο υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης, αλλά προτίμησε να παραμείνει στην Αθήνα. Πάντως ο κ. Πατούλης έβγαλε άφθονες φωτογραφίες, όπως μας πληροφορεί ο ίδος με δελτίο Τύπου.

Ο κ. Πατούλης είναι επίσης και πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών, αλλά σε μια τόσο επικίνδυνη καιρική κατάσταση, θα έπρεπε να παραμείνει στο πόστο του.

Την τελετή διοργάνωσε το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα της Κω παρουσία Πρόεδρων των Ιατρικών Σχολών της χώρας και των Πρόεδρων των Συλλόγων Ιατρών της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας