Γέλια … μέχρι δακρύων! Ξεχάστε το “Μωυσής”, προβιβάστηκε σε “θεό” … ο Πρωθυπουργός! — Πάνος Παπανικολάου (ΟΕΝΓΕ): “Υπάρχει VIP ΜΕΘ στον Ευαγγελισμό υπό την κυρία Κοτανίδου”

Σχέδιο με ολιστικό χαρακτήρα σε δύο βασικούς άξονες, για την ανασυγκρότηση της Β. Εύβοιας (βίντεο)

 (Ιλαροτραγικές στιγμές στην Βόρεια Εύβοια)

«Κύριε πρωθυπουργέ, αξιολάτρευτε κ. Μπένο, θεόσταλτε κ. Τριαντόπουλε (σ.σ είναι υφυπουργός στον πρωθυπουργό)».

Με αυτή την τυπική και ουδέτερη φράση ξεκίνησε την ομιλία της η Όλγα Βογιατζή, πρόεδρος του συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Βόρειας Εύβοιας, προκαλώντας γέλια μέχρι δακρύων στην αίθουσα όπου γινόταν η ενημέρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κυβερνητικού κλιμακίου για το σχέδιο ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης την διέκοψε και την ρώτησε «κανένα επίθετο για μένα δεν έχει;», προκαλώντας τρανταχτά γέλια στην αίθουσα.

Με το τέλος της παρέμβασής της η Όλγα Βογιατζή δέχθηκε ευχαριστήρια «κυρίως για τους επιθετικούς προσδιορισμούς. Σκέψου, όμως, κάτι και για τον πρωθυπουργό. Θα σου δώσω αργότερα το λόγο να το πεις».

Τότε κάποιος από το ακροατήριο πετάχτηκε και είπε αφού είναι θεόσταλτοι, τότε είναι θεός ο πρωθυπουργός.

Παίρνοντας τον λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναρωτήθηκε: «δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω θεόσταλτο γιατί αφού εγώ τον έστειλα, θα πάμε σε παραπομπές πολύ επικίνδυνες και θα οδηγηθούμε σε άλλες ατραπούς, στις οποίες δεν έχουμε καμιά διάθεση να κινηθούμε».

Γιατί, πράγματι εάν ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό είναι «θεόσταλτος», δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «θεός».

ΥΓ: Τελικά κάποιοι δεν έχουν ξεκολλήσει ακόμα από την χθεσινή πρωτοφανή για σύγχρονο ευρωπαικό κράτος συμμετοχή του Πρωθυπουργού σε … Συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου της επίσημης Εκκλησίας της χώρας!

 

Τέρμα η πλάκα … Ο Πάνος Παπανικολάου (ΟΕΝΓΕ) τελειώνει τους “αρνητές” των πριβέ-ΜΕΘ: “Υπάρχει VIP ΜΕΘ στον Ευαγγελισμό υπό την κυρία Κοτανίδου”Πλεύρισαν οι οδοστρωτήρες το ΕΣΥ για τη μεγάλη μπίζνα - Documento

Σε καταγγελία – επιβεβαίωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ για VIP ΜΕΘ προχώρησε ο γενικός γραμματέας Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και Διευθυντής Νευροχειρούργος στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, Πάνος Παπανικολάου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη, είπε επί λέξει ότι η μια ΜΕΘ για VIP ασθενείς βρίσκεται στην πανεπιστημιακή κλινική του Ευαγγελισμού υπό την καθηγήτρια πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας στο ΕΚΠΑ, Αναστασία Κοτανίδου.

Η τελευταία, η οποία είναι και σύμβουλος της κυβέρνησης για θέματα εντατικής θεραπείας, μόλις την περασμένη εβδομάδα, σε σχετική συνέντευξη Τύπου, είχε διαψεύσει την ύπαρξή τους.

Το σχετικό απόσπασμα από το 1.14” έως το 1.33” στο Kontra Channel

Στην κυρία Κοτανίδου είχε αναφερθεί, με ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια, και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης κατηγορώντας την για το γεγονός ότι είχε χαρακτηρίσει «αδόκιμη» τη δήλωση του πρωθυπουργού περί ίδιας φροντίδας εντός και εκτός ΜΕΘ.