Βόλος: Αρνητής γιατρός μοίραζε αγωγές με βιταμίνες. «Είδα τον Χάρο με τα μάτια μου» καταγγέλλει επιχειρηματίας

Βόλος: Αρνητής γιατρός μοίραζε αγωγές με βιταμίνες – «Είδα τον Χάρο με τα μάτια μου» καταγγέλλει επιχειρηματίας

Απέτρεπε τους ασθενείς να πάνε στο νοσοκομείο και να εμβολιαστούν

Καταγγελία – βόμβα από επιχειρηματία στο Βόλο ο οποίος υποστηρίζει ότι η σύζυγός του πέθανε από κορονοϊό, καθώς πείστηκε από αρνητή γιατρό να μην πάει στο νοσοκομείο, να μην κάνει το εμβόλιο, παρά μόνο να πάρει την «αγωγή του κορονοϊού» όπως την ονόμαζε, και ήταν ένα κοκτέιλ αντιβίωσης, βιταμινών, σταγόνων και ασπιρίνης.

«Μας καθυστέρησε και αν πηγαίναμε λίγες ημέρες νωρίτερα, όταν το οξυγόνο μας δεν ήταν τόσο χαμηλά, να είχε σωθεί η γυναίκα μου κι εγώ να μην είχα τραβήξει αυτά που τράβηξα. Ήμουν 23 μέρες στο νοσοκομείο, πραγματικά είδα το Χάρο με τα μάτια μου, δεν ξέρω πώς γλίτωσα» λέει μιλώντας στο Mega ο επιχειρηματίας.

Πώς δρούσε ο αντιεμβολιαστής γιατρός

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που ολοένα και πληθαίνουν, ο γιατρός έδινε τις δικές του συνταγές του κορονοϊού, έναντι αδράς αμοιβής, αποτρέποντας του ασθενείς να πάνε στο νοσοκομείο.

Ο γιατρός που έχει βγει σε διαθεσιμότητα, φέρεται να πλησίαζε ανεμβολιάστους μέσα από τους κόλπους της εκκλησίας και τους υπόσχονταν ότι θα γίνουν καλά στο σπίτι, λέγοντας μάλιστα ότι αν πάνε στο νοσοκομείο θα πεθάνουν.

Ο παθολόγος που βρέθηκε ανάμεσα σε ιερείς να κάνει ενημέρωση για τον κορονοϊό, δηλώνει, όπως αναφέρει το Mega, προσωπικός γιατρός του Οσίου Εφραίμ και του Οσίου Ιαωκώβου.

Σε βίντεο ντοκουμέντο, δίπλα από τον γιατρό ένας ιερέας, καταφέρεται κατά του εμβολίου, ενώ στην ίδια εκδήλωση και ο γιατρός είπε τις δικές του απόψεις κατά του εμβολίου, προτρέποντας τον κόσμο να δοκιμάσει την φαρμακευτική αγωγή που συστήνει αντί του εμβολίου.

Τι υποστηρίζει ο γιατρός αρνητής του κορονοϊού

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας κάλεσε σε απολογία τον γιατρό, ωστόσο ο ίδιος ανέφερε στο Live News ότι δεν έχει κληθεί από τον ιατρικό σύλλογο και δεν είναι η δική του η χειρόγραφη συνταγή.

«Η “αγωγή του κορονοϊού” δεν είναι δικιά μου. Δεν ξέρω γιατί είναι γραμμένο το τηλέφωνο μου στο χαρτί. Δεν έχω καμία σχέση. Ούτε με έχει καλέσει ο ιατρικός σύλλογος» υποστήριξε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*