ΒΙΝΤΕΟ – Κηδεία Δήμητρας Ιορδανίδου: Θρήνος για τη μαραθωνοδρόμο * ΣΕΓΑΣ: Συνάντηση με τη διοίκηση του ΣΕΦ για τους αγώνες κλειστού στίβου * Ο Τζέκος για την υπόθεση με Θάνου-Κεντέρη το 2004

ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ

Συγγενείς και φίλοι δίνουν το παρών στην κηδεία της Δήμητρας Ιορδανίδου στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Αποχαιρετούν τη 42χρονη μαραθωνοδρόμο που άφησε την τελευταία της πνοή κάτω από τις ρόδες ενός φορτηγού, πηγαίνοντας στη δουλειά της με ποδήλατο.

Με δάκρυα στα μάτια και λίγα λουλούδια στα χέρια, πολλοί είναι οι συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της περιοχής συντροφεύουν την Δήμητρα Ιορδανίδου, την αξιαγάπητη γυναίκα και αθλήτρια, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Η 42χρονη αθλήτρια είχε κατακτήσει δύο φορές την 3η πανελλήνια θέση και δύο φορές την 4η θέση στον Μαραθώνιο της Αθήνας, είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους μαραθώνιους της Στοκχόλμης και του Ναγκάνο στην Ιαπωνία.

 

ΣΕΓΑΣ: Συνάντηση με τη διοίκηση του ΣΕΦ για τους αγώνες κλειστού στίβουΣΕΦ

Συνάντηση με τη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας είχε σήμερα αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας με θέμα τη διεξαγωγή αγώνων στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, ο διευθυντής αγώνων, Ανδρέας Γκόγκας και ο τεχνικός διευθυντής, Χρήστος Μελέτογλου, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εκπροσώπους του ΣΕΦ τόσο για τη χρήση του σταδίου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όσο και για τις ημερίδες που θα διεξαχθούν. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν τόσο η ημερομηνία του Πρωταθλήματος, όσο και των Ημερίδων.

Πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι να διοργανώσει στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου ικανοποιητικό αριθμό αγώνων, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες αθλητών και αθλητριών ενόψει των υποχρεώσεων τους με την εθνική ομάδα.

 

Ο Τζέκος για την υπόθεση με Θάνου-Κεντέρη το 2004 και το νέο του επαγγελματικό ξεκίνημα με ΤζώρτζογλουΒΙΝΤΕΟ: Ο Τζέκος για την υπόθεση με Θάνου-Κεντέρη το 2004 - Το νέο του επαγγελματικό ξεκίνημα με Τζώρτζογλου

Ο Χρήστος Τζέκος μίλησε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” για το νέο του ξεκίνημα στο γυμναστήριο του Στράτου Τζώρτζογλου, την προπονητική, τα περιστατικά κακοποίησης στον ελληνικό αθλητισμό και την υπόθεση Κεντέρη-Θάνου το μακρινό 2004.

«Ένας αθλητής πρέπει να έχει το ταλέντο, τη θέληση, να αντέχει την προπόνηση. Δεν μας απασχόλησε ποτέ το θέμα των κακοποιήσεων στον χώρο μας, ούτε στο προπονητικό ούτε στο αθλητικό επίπεδο. Εάν κάπου συμβαίνει, καλό είναι αυτό να γίνεται γνωστό», είπε αρχικά.

Ο Χρήστος Τζέκος είπε στη συνέχεια για το περιστατικό με Κεντέρη και Θάνου το 2004: «Η περίοδος τότε δεν ήταν καλή για κανέναν. Στην υπόθεση του 2004 δεν ήταν σκάνδαλο ντόπινγκ. Δεν μας βρήκαν κάποιες συγκεκριμένες φορές που μας ψάξανε. Οι αθλητές αθωώθηκαν, δεν υπάρχει καμία κατηγορία».

«Ο πρωταθλητισμός στη δουλειά μου ήταν το χόμπι μου, έχω διανύσει την πορεία μου ως προπονητής. Έκανα αυτά που ήθελα να κάνω. Το 1994 πήγα να ζητήσω σε μια εταιρεία λεφτά για την Κατερίνα και δεν ήξεραν τις χορηγίες», πρόσθεσε επίσης ο Χρήστος Τζέκος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*