Βγήκαν τα “μαχαίρια” στην δεξιά πολυκατοικία: Κουρτάκης “καρφώνει” Παπαχελά για Χρυσοχοΐδη και Δημητριάδη για Λ.Οικονόμου

Σε τεντωμένο σκοινί βαδίζουν πλέον οι ισορροπίες στο φιλοκυβερνητικό στρατόπεδο, ενώ από την άλλη φαίνεται ότι έχουν βγει τα “μαχαίρια” πίσω από τις κουρτίνες και έχει αρχίσει το “ξεκαθάρισμα” προσωπικών λογαριασμών.

Ο εκδότης των “Παραπολιτικών” Γιάννης Κουρτάκης με άρθρο τους “καρφώνουν” τον διευθυντή της “Καθημερινής” Αλέξη Παπαχελά ότι είχε “καθοριστική συμβολή στην υπουργοποίηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη” ενώ παράλληλα χρεώνει πολλές επιλογές στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στον ανηψιό του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, όπως την αξιοποίηση του Λευτέρη Οικονόμου.

Τέλος, συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις – στο περιθώριο του σάλου που έχει ξεσπάσει με την αστυνομική φρουρά στον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη – αναφέρεται στις πολύ κακές σχέσεις που έχουν τελευταία ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με τον υφυπουργό του Λ. Οικονόμου.

“Σφάζονται” λέει το δημοσίευμα ενώ υπενθυμίζεται ότι άλλα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα έχουν “χρεώσει” τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη στον Λευτέρη Οικονόμου και στην πολλή καλή σχέση που είχε μαζί του, όπως φαίνεται από τις εκπομπές του και δημοσιεύματα στην εφημερίδα του “Αποκαλυπτικά”.

Και το σκίτσο στο οποίο αναφέρεται το άρθρο: