Αχτσιόγλου: Η δικαιοσύνη θα δείξει αν κινδύνευε, τα ίδια λέγατε για τους φοιτητές και αθωώθηκαν (vid) – Νοτοπούλου: Πολιτικά δειλός, έκανε εκδήλωση για…

«Βλέπουμε τις ίδιες εικόνες;» αναρωτήθηκε η Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας για την ακραία αστυνομική αυθαιρεσία στην ΑΣΟΕΕ.

«Ισχύει ή δεν ισχύει η εικόνα του αστυνομικού με full face μάσκα να κουνάει το όπλο μέσα στη ΑΣΟΕΕ;» ρώτησε τον κ. Βορίδη προσθέτοντας ότι δεν φάνηκε να έχει δεχθεί επίθεση ο αστυνομικός.

«Έχουμε αστυνομικό με προτεταμένο όπλο μέσα στην ΑΣΟΕΕ. Το αν κινδύνευε ή δεν κινδύνευε η ζωή του θα το δείξει η Δικαιοσύνη διότι τα ίδια λέγατε για τους φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ για την προηγούμενη επέμβαση της Αστυνομίας και χθες βγήκε η απόφαση του Δικαστηρίου και είπαν ότι δεν είχαν καμία άσκηση βίας από τους φοιτητές.»

  • «Δεν το ξέρω ότι αθωώθηκαν οι φοιτητές» είπε ο κ. Βορίδης.
  • «Να το δείτε» του απάντησε η κ. Αχτσιόγλου.

Συνέχισε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ κατά την πάγια τακτική του «πετάω την μπάλα στην εξέδρα»: «Μην πάτε στο όπλο. Αυτό που λέτε είναι περιπτωσιολογία. Η μεγάλη εικόνα δεν είναι αυτό».

Ωστόσο η κ. Αχτσιόγλου έθεσε το ερώτημα για ποια ασφάλεια μιλάμε όταν αστυνομικοί μπαίνουν σε σχολές απειλώντας με όπλο φοιτητές.

«Οι γονείς των φοιτητών της ΑΣΟΕΕ νοιώθουν ασφαλείς μετά από αυτό το περιστατικό;» ανέφερε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας:

«Βλέπουμε έναν αστυνομικό ο οποίος καταθέτει ότι ήταν για ιδιωτικούς λόγους αλλά δεν ήταν και είπε να μπει να δει τι γίνεται, αλλά δεν ήταν σε υπηρεσία αλλά είχε και το υπηρεσιακό του όπλο, να προτάσσει ένα όπλο απέναντι σε φοιτητές. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα και για την Δημοκρατία και για την Ασφάλεια».

 

“Κολλάει στον τοίχο” τον Πατούλη η Νοτοπούλου: Πολιτικά δειλός, έκανε εκδήλωση για την τουριστική προβολή της Αττικής και δεν είπε ούτε λέξη για τη Δούρου, μίλησε για στασιμότητα όταν οι εισπράξεις το 2018 αυξήθηκαν 31%

Σε εκδήλωση της Περιφέρειας Αττικής για την τουριστική προβολή της Αττικής τα δυο επόμενα χρόνια και τους στόχους για το 2020 παραβρέθηκε χθες η Τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η Τομεάρχης Τουρισμού σε ανακοίνωσή της, αναφέρει:

Με την συστηματική δουλειά από την Περιφέρεια Αττικής τα προηγούμενα χρόνια και με βάση τα πρόσφατα στατιστικά δεδομένα για την περίοδο 2016-2018 η Περιφέρεια Αττικής αναδεικνύεται η τρίτη κατά σειρά εσόδων τουριστική δύναμη της χώρας.

Σύμφωνα με τα Επίσημα στοιχεία από το ΙΝSETE, οι εισπράξεις το 2018 αυξήθηκαν κατά 31% το οποίο μεταφράζεται σε 2,3 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ η μέση δαπάνη ανά επίσκεψη αυξήθηκε κατά 5%.

Η «Δύναμη Ζωής» με Επικεφαλής την Ρένα Δούρου με την υλοποίηση της Στρατηγικής Τουριστικής Προβολής επανατοποθέτησε την Αθήνα και την Αττική στον Διεθνή Τουριστικό Χάρτη.

Το σημαντικό έργο που άφησε ως παρακαταθήκη, ευελπιστούμε πως θα αξιοποιηθεί από την νέα Περιφερειακή Αρχή και δεν θα αποτελέσει αντικείμενο μικροπολιτικής λαθροχειρίας.

Το οπτικοακουστικό υλικό που προβλήθηκε κατά την χθεσινή εκδήλωση και κέρδισε τις θετικές εντυπώσεις του κοινού, προέκυψε από διαγωνιστικές διαδικασίες και κατά το μεγαλύτερο μέρος του ολοκληρώθηκε κατά την θητεία της Εντεταλμένης Συμβούλου Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής, Ελένης Δημοπούλου.

Δυστυχώς, ο κ.Πατούλης, είχε την χαρά να παρουσιάσει το οπτικοακουστικό υλικό αλλά και την θετική δυναμική στον τουρισμό της Αττικής τα προηγούμενα χρόνια με υπερηφάνεια, δεν είχε όμως την πολιτική γενναιότητα να κάνει έστω μια τυπική αναφορά στην προηγούμενη Διοίκηση της Περιφέρειας και στην πολιτική δουλειά που προηγήθηκε, ενώ ψευδώς έκανε λόγο για «στασιμότητα» την ώρα που τα ίδια τα δεδομένα τον διαψεύδουν».