Αυτή είναι ενημέρωση με πέταλα!!! «Όλη η Ελλάδα καίγεται και ο κ.Μητσοτάκης είναι άφαντος. Κάθεται και πίνει καφέ με τον Ζελένσκι»! — Το απόλυτο κακό είναι εδώ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σε εξέλιξη η συνάντηση με τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι - Οι πρώτες εικόνες - Newsbomb - Ειδησεις - News

 Σε δύο λεπτά τα είπε όλα¨για τις φωτιές και μοίρασε “εγκεφαλικά” στον ΑΝΤ1 και το Μαξίμου

Κάποια στιγμή, όσο “ράθυμος” κι αν αποδεικνύεται ο ελληνικός λαός και όσο στυγερή κι αν είναι η μηντιακη “ομπρέλα” Μητσοτάκη, εμφανίζονται “ρωγμές” από τις καταστροφές … και τότε αρχίζουν τα “εγκεφαλικά” στο σύστημα!

Ένας νέος άνθρωπος, που είδε τους κόπους μιας ζωής της οικογένειάς του να χάνονται στη φωτιά που κατακαίει τους πρόποδες της Πάρνηθας, ξέσπασε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και μέσα σε δύο λεπτά κατάφερε να πει αυτά που θα ήθελαν να έχουν πει κι άλλοι πολλοί. Και λέμε καταφερε γιατι ο δημοσιογράφος στο στούντιο προσπάθησε βάναυσα να μην τον αφήνει να ακουστεί – όταν κατάλαβε τι θα έλεγε – μιλώντας πάνω του! Κάτι που όλοι οι δημοσιογράφοι ζητάμε από τους καλεσμένους μας στα πάνελς, να μην κάνουν!

«Όλη η Ελλάδα καίγεται και ο κ.Μητσοτάκης είναι άφαντος. Κάθεται και πίνει καφέ με τον Ζελένσκι … Που είναι τα έργα που θα έκανε; Η Πολιτεία ποια είναι; Αυτή που στην Αγία Παρασκευή τρεις ώρες δεν είχαν νερό; Αυτή που έδιωχνε τους Πυροσβέστες και οι άνθρωποι σβήναν τα σπίτια τους με τους κουβάδες; Αυτή είναι η Πολιτεία; Που παίρνει ένα παιδί 22-23 χρονών, έναν Πυροσβέστη, τον πετάνε μέσα στη φλόγα χωρίς εκπαίδευση χωρίς τίποτα και του λένε σβήνε; Αυτό το σπίτι που το έχτιζα εγώ με τον αδελφό μου και τον πατέρα μου με τα χέρια, ποιος θα το ξαναχτίσει; Ο πατέρας μου που είναι 70 χρονών; Ή εγώ που πάω να κάνω μια οικογένεια; … Εγώ από αυτή τη χώρα θα φύγω και άμα γίνει πόλεμος θα βάλω τον Μητσοτάκη να πολεμάει και θα του πω μετά να σου δώσω κι εγώ 30 ευρώ να πας να πολεμήσεις … Γιατί αυτή είναι η χώρα σας…».

 

Στήλη Άλατος: Το απόλυτο κακό είναι εδώ

Τιμημένοι μου αναγνώστες, τα δάχτυλά μου χτυπούν βαριά τα πλήκτρα, με μια διάθεση παραίτησης και αηδίας, που νιώθω. Καμία όρεξη για αστεία, καμιά λέξη καυστική, σατιρική, χιουμοριστική, δεν μου βγαίνει. Οι πλάκες τέλος καλά μου παιδιά. Τα αστεία στην άκρη, γιατί ακόμη και ο απόλυτος σταρχιδισμός και αδιαφορία, κάποια στιγμή βρίσκουν σε τοίχο.

Και πρέπει να βρούμε τον δικό μας τοίχο, να σπάσουμε τα μούτρα μας μπας και συνελθουμε. Τιμημένοι μου αναγνώστες, σήμερα η μόνη έκφραση που βγαίνει αβίαστα στο κείμενο είναι : “Αει στο διάολο” Έλληνες της πλάκας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Κασιδιάρη, της Νίκης , των Σπαρτιατών και των άλλων κατακαθιών μιας κοινωνίας που έχει και το κεφάλι ακόμη μέσα στα σκατά. Αει στο διάολο, γιατί όλοι εσείς είστε ένα πράγμα.

Ολετήρες σε ότι είχε απομείνει από την Ελλάδα. Είστε εσείς που προκαλέσατε τον τρόμο στους κακομοίρηδες που ψάχνουν για καλύτερη ζωή, απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων; Ποιός πολιτισμός θεωρεί τα απορρίμματά του, απογόνους του αρχαίου πνεύματος;
Αει στο διαολο… Ο απόλυτος εκμαυλισμός μιας κοινωνίας, αυτή είναι η κληρονομιά που θα αφήσει πίσω της μια εξουσία που καταστρέφει την Ελλάδα. Το κακό, το απόλυτο κακό, είναι εδώ. Αει στο διάολο…