Αυγέρη: Διαρρήκτης της δικαιοσύνης η κυβέρνηση της ΝΔ – Γ. Κατρούγκαλος: Συμφωνήσαμε για συνομιλίες στο ΝΑΤΟ;

Η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης για την κατάργηση της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς.

«Αντί ν’ απαντήσουν γιατί δεν φυλασσόταν -όπως προβλέπει ο νόμος- το σπίτι της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, καταργούν την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, για ν’ αφοπλίσουν την “ενοχλητική” γι’ αυτούς εισαγγελέα», τονίζει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της στα social media η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά:

Αντί ν’ απαντήσουν γιατί δεν φυλασσόταν -όπως προβλέπει ο νόμος- το σπίτι της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, καταργούν την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, για ν’ αφοπλίσουν την «ενοχλητική» γι’ αυτούς εισαγγελέα.

Από την εισαγγελική λειτουργό που ερευνά εις βάθος το μεγαλύτερο σκάνδαλο, το σκάνδαλο Novartis, οι διαρρήκτες έκλεψαν αρχεία, ψάχνοντας πράγματα για τη ζωή της.

Οι δηλωμένοι αντίπαλοι και διώκτες της τής κλέβουν την υπόθεση που τους καίει.

Διαρρήκτες εντός και εκτός εισαγωγικών…

Η κυβέρνηση της ΝΔ, διαρρήκτης της Δικαιοσύνης και των θεσμών.

Γ. Κατρούγκαλος: Συμφωνήσαμε για συνομιλίες στο ΝΑΤΟ;

Με μία δηκτική ανάρτηση στο twitter σχολίασε ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.

«Τελικά συμφωνήσαμε για συνομιλίες στο ΝΑΤΟ, έστω τεχνικής φύσης; Δεν είναι πια όρος η αποχώρηση των πλοίων;» ρωτά ο κ. Κατρούγκαλος και προσθέτει: «Και, είναι πλέον έθιμο ; Οτιδήποτε σχετικό με ελληνοτουρκικό διάλογο θα το μαθαίνουμε από την τουρκική πλευρά και τα διεθνή ΜΜΕ;».